Kao i svaki put do sad, i ovaj vikend NovaTV misli na vas! Pripremili smo za svakog ponešto, tako da će zasigurno svatko naći nešto za svoj ukus!

Vertikalna granica – kao uvod u vikend, u petak navečer donosimo vam priču punu adrenalina koja će vas ostaviti bez daha, ispričanu u filmu „Vertikalna granica“. Film prati mladog alpinista Petera (Chris O'Donnell) koji započinje uspon na drugi najvišpi vrh svijeta, K2, kako bi spasio sestru i njezinu ekipu. Iako su se brat i sestra udaljili jedno od drugog nakon smrti oca, ovaj događaj potresa Petera, koji će sa svojom ekipom krenuti na podvig koji je možda i iznad granica ljudske izdržljivosti.

Zapovjedna odgovornost – svaki film u kojem glumi Jean – Claude Van Damme obećava mnogo akcije, pa ni ovaj naslov nije iznimka. Van Damme nastupa u ulozi Sama Keenana, bivšeg pripadnika mornarice koji sada obavlja dužnost zamjenika američkog veleposlanika u Moldaviji. Tamo izbija državni udar, te predsjednik države bježi u američku ambasadu u nastojanjima da se spasi, dok pobunjenici ubiju američkog veleposlanika. Keenan kao zamjenik preuzima zapovjedništvo, i sa svojih 15 marinaca će pokušati obraniti ambasadu koju su opkolili naoružani pobunjenici.

Hellboy – genijalni, ali i zli Rasputin na zemlju je doveo Hellboya kako bi upravo on pomogao nacistima pobijediti u ratu. Ipak, od takve ga je sudbine spasio profesor Broom, koji ga je odgojio i razvio njegove paranormalne sposobnosti. Na taj način Hellboy je postao borac na strani dobra koji se zajedno sa humanoidom i agenticom pirokinetičkih sposobnosti bori protiv mračnih sila koje žele ovladati svijetom. Ipak, Rasputin još nije odustao od otmice Hellboya, i učinit će sve da to postigne, kako bi ga okrenuo na stranu zla… Film je dobio pohvale, naročito publike, a tome su prodonijele zapažene uloge Rona Perlmana, Johna Hurta i Selme Blair.

Nije zlato sve što sja – kraj vikenda je najljepše dočekati uz neku avanturu, a još kad u njoj glume Matthew McConaughey i Kate Hudson, taj film ne može biti nezanimljiv. Ben (McConaughey) je lovac na blago koji trenutno traži potonuli bord iz 18. stoljeća, koji je prevozio dragocjen teret. Zbog svog načina života Benu je propao brak s prekrasnom Tess (Hudson) koja sada radi za milijardera Honeycutta. Kada Ben nađe trag broda, traži financijera za potragu, te ga nalazi upravo u liku Honeycutta. Na taj način Tess i Ben se ponovo približavaju, no u potragu se uključuju i razni kriminalci.


 
Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju