Nova TV danas, 28. svibnja, obilježava svoj 15. rođendan!

S početkom emitiranja 2000.godine Nova TV je razvila cjelovitu tehničku, organizacijsku, ljudsku i programsku infrastrukturu te postavila temelje moderne televizije u Hrvatskoj.

Povijest Nove TV obilježilo je snažno ulaganje u domaću produkciju i informativni program, što je dio strategije koja je pomogla Novoj TV u osvajanju i zadržavanju titule najgledanije televizije u zemlji. Danas je Nova TV snažna multimedijalna grupacija iza koje je niz uspješnih projekata, te iza koje stoji niz profesionalaca u svim segmentima poslovanja.

''Danas slavimo rođendan kao lideri na tržištu, kao najgledanija televizijska grupacija, a na tome možemo prvenstveno zahvaliti cijelom našem timu, ali i naravno našim vjernim gledateljima. Prvi smo izbor gledatelja kada se žele i informirati i zabaviti, te ovom prilikom zahvaljujemo svima koji su vjerno uz naš program i ostale naše sadržaje već punih 15 godina. Zbog vas ćemo biti još bolji, zabavniji i inovativniji. Ostanite i dalje uz bogat program Nove TV. '' – izjavio je Predsjednik Uprave Nove TV Dražen Mavrić.

Danas, 28.svibnja 2015. Nova TV slavi svoju 15. obljetnicu, a za tu posebnu prigodu snimljen je i prigodni spot kojeg može pogledati od danas u programu Nove TV i na našoj stranici.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju