Programu praksi na Novoj TV pridružili se i studenti Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment

Nova TV nastavlja svoj program educiranja mladih profesionalaca. Tako će od sada priliku za rad s najboljim stručnjacima televizijskog posla imati i studenti Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment, u sklopu programa praksi.



Predsjednik Uprave Nove TV Dražen Mavrić i dekan Bernaysa Damir Jugo potpisali su ugovor kojim je pokrenuta službena suradnja.  „Naša odgovornost kao vodeće televizijske grupacije jest i ulaganje naših resursa u studente, predanost u educiranju mladih koji žele učiti, napredovati i tako se izboriti za svoje mjesto na tržištu. U današnje vrijeme ekonomske nestabilnosti ono što njih može istaknuti u potrazi za poslom su kvalitetno iskustvo i praktično znanje, a to je ono što im mi osiguravamo. Zato nam je drago što smo danas proširili broj studenata koji nam se pridružuju“, istaknuo je predsjednik Uprave Nove TV Dražen Mavrić.

Potpisivanjem ugovora o suradnji studenti Visoke škole pridružili su se mnogim generacijama koje su svoja prva iskustva iz marketinga, odnosa s javnošću, novinarstva, televizijske produkcije i tehnike stjecali upravo na Novoj TV. Vodeća televizijska kuća u Hrvatskoj, osim što pruža priliku mladima prenoseći na njih vrhunsko stručno znanje, za mnoge od praktikanata nakon završetka programa prakse postala je i poslodavac.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju