Prestižna zlatna medalja "QuDAL br. 1 u kvaliteti" dodijeljena Novoj TV!

Da Nova TV ima najkvalitetniji televizijski program potvrdilo je i istraživanje tržišta i nagrađivanja najkvalitetnijih proizvoda i usluga na tržištu QUDAL - QUality meDAL iza kojeg stoji švicarska organizacija ICERTIAS - International Certification Association GmbH sa sjedištem u Zurichu.

Nova TV je osvojila najveći broj glasova potrošača (Br. 1 u kvaliteti) u istraživanju tržišta QUDAL – QUality meDAL 2015/2016 provedenom u Hrvatskoj tijekom mjeseca siječnja 2015. na uzorku od 1.200 ispitanika, hrvatskih potrošača. Istraživanje je provedeno putem web ankete metodom CAWI-DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing - Deep Mind Awareness) od strane švicarske organizacije ICERTIAS.

Nova TV je na temelju postignutih rezultata postala ponosni nositelj jedinstvene zlatne medalje za kvalitetu QUDAL i status "QUDAL Br. 1 u kvaliteti" za kategoriju: najkvalitetniji televizijski program općenito.

Istraživanja gledanosti već odavno potvrđuju da je Nova TV prva po izboru gledatelja, a istraživanje QUDAL– QUality meDAL 2015/2016 je još jednom pokazalo da je ova komercijalna kuća br. 1 u kvaliteti televizijskog programa.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju