Provjereno nastavlja mijenjati društvo na bolje - Neustrašiva i uporna ekipa emisije Provjereno Nove TV vraća se na male ekrane.

Dobre vijesti stižu za sve vjerne gledatelje – Provjereno se u četvrtak vraća na male ekrane! I u novoj, osmoj sezoni emitiranja nastavljaju koristiti svoju kvalitetu i utjecajnost kako bi društvo u kojem živimo učinili boljim.

Već prepoznatljivu postavu Provjerenog čine višestruko nagrađivana reporterka Danka Derifaj, Mato Barišić, Ema Branica, Maja Medaković, Domagoj Mikić i Josipa Pletikosić, a predvodi ih urednica Ivana Paradžiković. Zbog tema koje biraju, upornosti kojom ih istražuju i rezultata koje na kraju postignu, za gledatelje su postali njihovi neslužbeni borci za istinu i pravdu. Primjerice, prije nekoliko mjeseci u istražnom zatvoru završila su dvojica muškaraca koje su gledatelji optužili za prevaru prilikom legalizacije kuće, a još traje suđenje osobi koju su gledatelji optužili za kamatarenje.

Novinarski tim i u osmoj sezoni opravdat će povjerenje gledatelja - nastavljaju istraživati i otkrivati skrivene motive i pozadinu nevjerojatnih događanja iz svih područja života. Što su nam pripremili u prvoj emisiji, ne propustite doznati u četvrtak 4.9. u 22:15 na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju