Nakon što su se u napuštenom laboratoriju u podzemlju sprijateljili sa stvorenjima koja su nekada bili ljudi, Kornjače im se pridružuju na putovanju u dubinu Zemlje.

15.ep - 8. prosinca

Nakon što su se u napuštenom laboratoriju u podzemlju sprijateljili sa stvorenjima koja su nekada bili ljudi, Kornjače im se pridružuju na putovanju u dubinu Zemlje. Ondje nailaze na ruševine nekada moćnog podzemnog grada. Ubrzo jedan po jedan kornjače i stvorenja počnu nestajati. Na kraju ostane samo Michelangelo koji nađe krivca –jedinog preživjelog stanovnika grada.

16.ep - 9. prosinca

Budući da sve Kornjače stanuju kod April, situacija u kući je napeta. No kada se Donatello spotakne na čudovište u podrumu, stvari se dodatno zakompliciraju. Donatello se ubrzo sprijatelji s Kirby, umjetnikom koji živi u podrumu. S pomoću moći zagonetnog kristala koji je povezan s njegovom olovkom, Kirby može oživjeti sve što nacrta. To uključuje i svijet koji usisa njega i Donatella.

17.ep - 10. prosinca

Lea napadnu Foot Tech Ninje, stari neprijatelj Hun i nova prijetnja: elitne postrojbe Foot Elite! U privremenom domu, Don, Raph i Mikey čekaju Lea. Baš kada ga odluče potražiti, Leo upadne k njima kroz prozor. Prije nego što izgubi svijest, Leo im kaže što se dogodilo: vratio se Shredder!

18.ep - 11. prosinca

Kornjače se bore s brojčano nadmoćnim Foot Ninjama kako bi ranjenog Lea odveli na sigurno. No Hun, a onda i Shredder uhvate naše junake. Čini se da iz trgovine antikviteta koja gori u plamenu nema izlaza!

19.ep - 12. prosinca

Kornjače, Splinter, Casey i April jedva uspiju pobjeći pred eksplozijom koja uništi trgovinu. Skrivaju se na farmi Caseyjeve bake, ali Leonardo je teško ranjen i neprestano pada u nesvijest. Kornjače i Splinter prepričavaju mu njegove pustolovine kako bi ga vratili k svijesti.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju