Kornjače se oporavljaju na farmi Caseyjeve bake, ali se i dosađuju. Srećom, pojavio se znanstvenik, poznat kao Lovac na čudovište, kako bi našao legendarno zeleno čudovište koje je navodno viđeno u šumi.

20.ep - 15. prosinca

Kornjače se oporavljaju na farmi Caseyjeve bake, ali se i dosađuju. Srećom, pojavio se znanstvenik, poznat kao Lovac na čudovište, kako bi našao legendarno zeleno čudovište koje je navodno viđeno u šumi. No s Caseyjem Jonesom za petama, Michelangelo i Donatello odluče se zabaviti s Lovcem na čudovište dok Leonardo i Raphael kuju nove mačeve.

21.ep - 16. prosinca

Kornjače se vraćaju u New York s jednim ciljem: moraju uništiti Shreddera. Uz pomoć April, Kornjače počinju napad na stožer Foot Ninja. Ipak, na ono što su našli u njihovom laboratoriju nitko nije bio pripremljen.

22.ep - 17. prosinca

Kornjače i Splinter nastavljaju se penjati prema vrhu nebodera. Na tom putu susreću se sa Shredderovim klonovima, nailaze na hodnik pun zamki, te se bore s njima nepoznatim neprijateljem Tajanstvenim Ninjom. Napokon stižu na cilj; na zadnjem katu smještena je Shredderova prijestolna dvorana. No Kornjače se prvo moraju boriti s elitnim postrojbama Ninja.

23.ep - 18. prosinca

Kada se usred borbe Ninja i Shreddera pojavi Stockman, nastaje kaos. Naši junaci moraju udružiti snage sa Shredderom i Hunom kako bi porazili Stockmana prije nego što ih on uništi. No kada srede Stockmana, započinje prava borba. Mogu li naši junaci pobijediti? Borit će se do kraja.

24.ep - 19. prosinca

Nakon što je Splinter zagonetno nestao u prethodnoj epizodi, Kornjače su frustrirane i ne znaju gdje će ga početi tražiti. Raph odluči samostalno krenuti u potragu. Ubrzo naleti na dječaka kojeg hvata mafija. Raph i dječak se iskreno sprijatelje i zajedno spašavaju dječakovu majku.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju