Shredder pokušava uvjeriti Leonarda da je njegova borba ispravna i da ga Ninje moraju poduprijeti. No Splinter otkriva da zna za njega i Huna.

10.ep - 1. prosinca

Shredder pokušava uvjeriti Leonarda da je njegova borba ispravna i da ga Ninje moraju poduprijeti. No Splinter otkriva da zna za njega i Huna. Leonardo shvaća da je prevaren, a varati Ninja kornjaču nije pametno.

11.ep - 2. prosinca

Četiri Kornjače moraju se suočiti sa svojim najvećim neprijateljem Shredderom. Umorni od borbe, Ninje postaju sve slabije, pa moraju pobjeći. Međutim, svatko pobjegne na svoju stranu. Mogu li Kornjače preživjeti iako su odvojene? Hoće li se na vrijeme ponovno okupiti kako bi uništili neprijatelja? Možda, pod Splinterovim vodstvom.

12.ep - 3. prosinca

Uvjeren da Kornjače mogu učiniti mnogo više za grad i inspiriran junakom Silverom Sentryjem, Michelangelo odluči postati junak. No kada naleti na Sentryja s kojim se mora boriti za život, jer Sentryjev um kontrolira njegov neprijatelj Malignus, otkriva kako nije dovoljno biti junak.

13.ep - 4. prosinca

Donova proučavanja zagonetnih kristala privuku pozornost podzemnih čudovišta. Kornjače dolaze do tajnog laboratorija u kojem nalaze snimku neobičnih eksperimenata koji otkrivaju Shredderove planove. No ubrzo ih napadnu mutanti i momci se moraju čuvati!

14.ep - 5. prosinca

Nakon otkrića napuštenog laboratorija, Kornjače su napala stvorenja koja su nekada bili ljudi. Međutim, naši junaci na kraju pomažu stvorenjima da se spase od suludih zvijeri koje lutaju tunelima. No da bi ih zaštitili potreban im je kristal i do njega će doći samo ako odu u katakombe.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju