Međunarodni krijumčar oružja otme smrtonosni nervni plin pa Nikita (Peta Wilson) i Michael (Roy Dupuis) moraju glumiti plaćenike.

6. Ep. - 6. travnja

Međunarodni krijumčar oružja otme smrtonosni nervni plin pa Nikita (Peta Wilson) i Michael (Roy Dupuis) moraju glumiti plaćenike. Nikita će morati riskirati život kako bi deaktivirala bombu.


7. Ep. - 7. travnja

Po nalogu CIA-e, Odjel mora tiho deportirati Subu, krijumčara urana. Prvi pokušaj propadne i Odjel krivi Nikitu (Peta Wilson). No ona otkriva da u Odjelu postoji izdajica kojim manipulira Suba. Nikita mora odlučiti hoće li pokušati spasiti oteta izdajičina sina.


8. Ep. - 8. travnja

Zagonetna osoba iz Odjela ponudi Nikiti (Peta Wilson) mogućnost da zauvijek pobjegne iz Odjela i ona ozbiljno razmišlja o ponudi. No Michael (Roy Dupuis) joj se počne udvarati i više nije sigurna želi li otići. Provjerava li Odjel njezinu odanost ili je prilika doista stvarna?


9. Ep. - 9. travnja

Netko je upao u kompjutorski sustav Odjela i svi podaci o agentima su ukradeni. Michael (Roy Dupuis) odlazi u Prag kako bi vratio podatke, no osobu koja ih je ukrala ubio je muškarac koji također traži podatke. Nikita (Peta Wilson) otkriva da su slučajno ostavljeni arhitektu Grayju Wellmanu. Nikita ih mora vratiti no počne se zaljubljivati u Grayja i o njezinim postupcima ovisi budućnost samog Odjela.


10-11. Ep. - 10. travnja

CIA vjeruje da se u njezinim redovima krije izdajica koji je odgovoran za nedavni masakr dilera te krađu novca i droge. Odjel mora tiho počistiti korov u CIA-i, no Nikitina (Peta Wilson) veza s arhitektom Grayjem Wellmanom utječe na njezin posao. Na kraju će morati birati između organizacije koja kontrolira njezin život i jedinog muškarca kojeg je ikada voljela.
Nakon uspješno izvršenog zadatka, Nikita (Peta Wilson) se mora vratiti i spasiti ranjenog Michaela (Roy Dupuis).


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju