Nikita (Peta Wilson) je djevojka koja živi na ulici. Kada je optuže za ubojstvo koje nije počinila, mora odslužiti kaznu doživotnog zatvora. No vlada lažira njezino samoubojstvo i Nikita se probudi u tajnoj agenciji koja će je uvježbati da postane član specijalne antiterorističke jedinice.

1. Ep. - 28. travnja

Nikita (Peta Wilson) je djevojka koja živi na ulici. Kada je optuže za ubojstvo koje nije počinila, mora odslužiti kaznu doživotnog zatvora. No vlada lažira njezino samoubojstvo i Nikita se probudi u tajnoj agenciji koja će je uvježbati da postane član specijalne antiterorističke jedinice. Nikita se opire no da bi ostala živa mora se pokoriti vladinim planovima…


2. Ep. - 29. travnja

Odjel mora zaštititi političara Jovana Mijovića (David Calderisi). Dok istražuje tko ga želi ubiti, Nikitu (Peta Wilson) prepozna prijateljica iz djetinjstva (Marnie McPhail). Znajući da će je Odjel ubiti, Nikita je pokuša spasiti... No može li joj vjerovati?


3. Ep. - 30. travnja

Staklena zavjesa teroristička je organizacija koja putem Interneta okuplja nove članove. Predstavljajući se kao njihova nova članica, Nikita (Peta Wilson) odlazi u njihov stožer, gdje ugleda otetu Michaelovu (Roy Dupuis) ženu Simone (Mung-Ling Tsui), bivšu agenticu za koju se vjerovalo da je mrtva. Michaelova ljubav prema ženi može negativno utjecati na cijelu operaciju...


4. Ep. . 1. svibnja

Nikita (Peta Wilson) se mora približiti peraču novca kako bi mu ukrala podatke. Kada sazna više o njemu, zaljubi se. No Odjel joj otkrije i njegovu mračnu stranu.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju