Kako nema Michaela, Nikita moli Owena (u gostujućoj ulozi DEVON SAWA) da joj pomogne pronaći i ukrasti drugu crnu kutiju od Čuvara.

2.sez., 10.ep. - 22. rujna

Kako nema Michaela, Nikita moli Owena (u gostujućoj ulozi DEVON SAWA) da joj pomogne pronaći i ukrasti drugu crnu kutiju od Čuvara. Nažalost, otkriva da Owen radi za nekoga tko bi mogao ugroziti cijelu njezinu operaciju. Amanda shvaća da je Alex došla do povjerljivih informacija o Semaku (u gostujućoj ulozi PETER J. LUCAS), a koje je mogla saznati samo od Percyja. Bijesna što je potkopava, Amanda odlučuje Percyju oduzeti sve povlastice. U međuvremenu Alex u Rusiji kreće u napad na Semaka.

2.sez., 11.ep. - 23. rujna

Alexina misija da uništi Gogol dolazi do vrhunca kada uspije potajno ući u svoj dom iz djetinjstva gdje se suočava s duhovima prošlosti. Na posve drugom zadatku Nikita također završi u vili u pokušaju da ukrade (u gostujućoj ulozi PETER J. LUCAS) crnu kutiju. Nikita i Alex se susreću i odlučuju udružiti snage, no nailaze na veliku zapreku. U međuvremenu, Michael i Owen (u gostujućoj ulozi DEVON SAWA) rade zajedno na otkrivanju Percyjeva tajnog plana s Čuvarima.

2.sez., 12.ep. - 24. rujna

Sean (u gostujućoj ulozi DILLON CASEY) napada Nikitu i Michaela u namjeri da zaštiti majku. U međuvremenu, Percy dolazi u prednost nad Amandom i prijeti uništenjem Odjela ako ga ne oslobodi.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju