Ryan (u gostujućoj ulozi NOAH BEAN) iz zatvora otkriva kako se Nadzor financira. Ryan dogovara sastanak s Nikitom kako bi je o tome obavijestio, no Amanda presreće njihove međusobne šifrirane poruke te obavještava Nadzor, koji šalje svog agenta da ispita Ryana.

2.sez., 7.ep. - 15. rujna

Ryan (u gostujućoj ulozi NOAH BEAN) iz zatvora otkriva kako se Nadzor financira. Ryan dogovara sastanak s Nikitom kako bi je o tome obavijestio, no Amanda presreće njihove međusobne šifrirane poruke te obavještava Nadzor, koji šalje svog agenta da ispita Ryana. Nikita i Michael jure spasiti Ryana iz zatvora prije nego što ga se domogne Nadzor. U međuvremenu, Gogol prati Alex, a ona se suočava s osobom iz prošlosti.

2.sez., 8.ep. - 16. rujna

Michael se zabrine kada čuje da je Cassandra (u gostujućoj ulozi HELENA MATTSSON) u nevolji te joj juri u pomoć. Otkriva da ju general Tupelov (u gostujućoj ulozi PAULINO NUNES -- Cra$h & Burn, Falling Skies) optužuje za krađu dva milijuna dolara te prijeti da će je ubiti ako ih ne vrati. No kad se pokaže da je Cassandrina priča puna rupa, Nikita počinje sumnjati da Cassandra nešto skriva. U međuvremenu, Alex prima vrlo primamljivu ponudu od Percyja koja bi je mogla dovesti do sredstava potrebnih da ukloni Sergeja Semaka.

2.sez., 9.ep. - 17. rujna

Nikita krade novac Nadzoru, prisiljavajući ga na hitan sastanak. Nikita i Birkhoff otkrivaju kako mogu prisluškivati sastanak kako bi Nikita otkrila tko su ostali članovi Nadzora, no stvari polaze po zlu i Sean (u gostujućoj ulozi DILLON CASEY) zarobi Birkhoffa. Amanda zahtijeva da joj kaže gdje se skriva Nikita, no Birkhoff ne želi izdati prijateljicu pa ga Amanda muči. U međuvremenu, Alex pokreće svoj plan za vraćanje carstva svog oca. Ucijenjene glave, Alex otkriva da nezapaženo u Rusiju može ući na isti način kako je iz nje i izašla – kroz lanac ilegalne prostitucije.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju