Operativni naredi raciju kako bi uhvatili vođu terorističke grupe. Nikita traži Juliju, devetogodišnju djevojčicu koju je srela tijekom misije u kojoj su tražili stručnjaka za eksplozive, Joachina Beeka.

2.sez., 19.ep - 13. listopada

Operativni naredi raciju kako bi uhvatili vođu terorističke grupe. Nikita traži Juliju, devetogodišnju djevojčicu koju je srela tijekom misije u kojoj su tražili stručnjaka za eksplozive, Joachina Beeka. Nikita i Michael pronalaze Brutusa, vođu terorističke skupine, no uspostavi se kako je on programiran da uništi Odjel. I dok Walter i Birkoff ne mogu doći do podatka tko ga je programirao, Madeline uzima pištolj i ubije ga.

2.sez., 20.ep - 14. listopada

Kada Odjel sazna da bogati terorist namjerava financirati civilne napade, Michael (Roy Dupuis) i Nikita (Peta Wilson) se predstave kao perači novca kako bi ga zaustavili. Međutim, njegov pomoćnik Giraldi tvrdi da je agent i da se želi vratiti u Odjel. Nikita dojavi Operativnom i on joj odgovori da ga ignorira. No kada za njega sazna Madeline, naredi Nikiti da ga vrati.

2.sez., 21.ep - 15. listopada

Nekadašnja susjeda Carla i njen dečko Steven otmu Nikitu i odvedu je u kolibu na selu, čiji je vlasnica Adrian, osnivačica Odjela i jedina koja ga je uspjela napustiti živa. Kako bi spasila svijet, Adrian planira uništiti Odjel i u tome traži pomoć od NIkite. Adrian prijeti kako će ubiti Michaela ukoliko neće surađivati. Adrian objašnjava Nikiti kako je Odjel gladan moći i ubija sve koji ne podržavaju njegovu politiku. Nikita počinje vjerovati Adrian i pristaje joj pomoći.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju