Tim mora zaštititi veterana iračkog rata kojemu prijete teroristi.

2.sez., 7.-8.ep., 12. svibanj

Tim mora zaštititi veterana iračkog rata kojemu prijete teroristi. Dok nagovaraju agenticu FBI-a Linu Reyes (Elizabeth Pena) da im pomogne, tim je uvjeren da su otkrili bombaša, no otkrit će još neke tajne.
Gibbs (Mark Harmon) i njegov tim istražuju čudan slučaj smrti mornaričkog zapovjednika nakon uspješne operacije. Istražujući zapovjednikovu prošlost, otkrivaju da je zapovjednik nanizao priličan broj neprijatelja i kreću u potragu za prvoosumnjičenim poručnikom korvete. Uskoro Abby otkriva da su uhitili krivu osobu.
 

2.sez., 9.-10.ep., 13. svibanj

Laura Rowen (gostujuća glumica Megan Ward), supruga marinca, u samoobrani ubija uljeza koji ju je pokušao silovati. Tim istražuje slučaj i otkriva da žena vodi dvostruki život dok joj suprug služi na brodu. Navodno je chatala s nepoznatim muškarcem na Internetu ne znajući njegove skrivene namjere. Tim vjeruje da ga je možda namamila u svoj dom, ne znajući da je serijski silovatelj...
Anthony nestaje za tajne operacije u kojoj se izdaje za odbjeglog zatvorenika i prati osuđenika koji zna gdje je prastara iračka skulptura velike vrijednosti. GPS lokator kojim je Abby opskrbila Tonyja prestaje raditi i tim mora naći Tonyja prije nego što ga lopov ubije.


2.sez., 11.-12.ep., 14. svibanj

Truplo mornaričkog časnika, proglašenog nestalim dvije godine ranije, nađeno je na dnu jezera. Tim istražuje slučaj uz pomoć privatnog detektiva. U međuvremenu, poznata obitelj nudi mnogo novca za informacije o nestalom truplu. Tim doživljava novo iznenađenje kada pronađu metak u autu. Sada nestanak postaje ubojstvo.
Tim (Sean Murray) preuzima još jedan čudan slučaj u kojemu službenik direktne prodaje prijavljuje moguće ubojstvo nižeg časnika s kojime je razgovarao telefonom. Uz pomoć policije Virginije tim otkriva da je poziv nižeg časnika bila samo šala izvedena uz pomoć računala, sve dok niži časnik doista ne bude pronađen mrtav...


2.sez.,13.-14.ep.. 15. svibanj

Erin Kendall (gostujuća glumica Danica McKellar) tvrdi da je vidjela ubojstvo mornara u stanu nasuprot njezinog. Gibbs (Mark Harmon) predaje slučaj Timu (Sean Murray) koji vjeruje da ga može sam riješiti. No, kad fizički dokazi nestanu, Tim moli ostale da mu pomognu...
 

2.sez., 15.-16.ep., 16. svibanj

Tim preuzima slučaj mrtvog marinca koji je kamerom zabilježio svoju smrt pri padu s litice. Prvoosumnjičeni su njegova supruga i najbolji prijatelj s kojima je bio na izletu. Gibbs otkriva da su njih dvoje održavali vezu iza žrtvinih leđa i pokušava ih navesti da svale krivicu jedan na drugoga. U međuvremenu, Abby (Pauley Perrette) rekonstruira događaj koristeći svoje računalne vještine i marinčevu kameru.
U ovom se nastavku u specijalnoj ulozi pojavljuje pjevačica Mya, dobitnica Grammyja, najpoznatija po novoj verziji hita 'Lady Marmelade'.
Navy CIS započinje istragu nakon što je niža časnica Manda King pronađena mrtva u konobarovu krevetu. Sumnjivac je vlasnik suparničkog kluba u kojemu Mandina sestra Jade (Mya) pjeva.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju