Djeca provode dan prepričavajući bajke čiji se zapleti podudaraju s događajima stanovnika Dragošja.

62. ep. - 9. ožujka

Djeca provode dan prepričavajući bajke čiji se zapleti podudaraju s događajima stanovnika Dragošja. Ruža ne odustaje od srdžbe prema Andriji te zbog svoje hirovitosti dolazi u sukob sa Zlatom i Danicom. Zbog odluke da ukine novogodišnje slavlje zamjera se i cijelom selu. Božo jedini ima iskrene osjećaje prema Saški koja još uvijek živi kod Lorene, a čije prisustvo brine obojicu braće Hajduk. Lorena će slučajno saznati neke tajne iz Saškine prošlosti.

63. ep. - 10. ožujka

Zlata želi maknuti Ružu s mjesta načelnice sela, u inat organizira proslavu Nove godine u gostioni i izbor za Miss Dragošja. Andrija zapošljava Tomu na uređenju škole. Tomo na zidu učionice slika opscenu sliku s Janom koja, na njegovo iznenađenje, oduševi Andriju. Korana se kocka cijelu noć bez Sebastijanovog znanja. Svađa zbog ogrlice eskalira. Danica priprema ljubavni napitak za Damira i Zrinku ne bi li što prije završili u krevetu. Saška je odlučna da izravna račune s obitelji Hajduk.

64. ep. - 11. ožujka

Zlata, u inat Ruži, organizira novogodišnju proslavu i natjecanje za miss Dragošja. Marko, Mira i Ema su prisiljeni dočekati Novu godinu u Andrijinoj neveseloj atmosferi. Korana i Sebo proživljavaju prvu ozbiljnu svađu. Danica pokušava pogurati Damirovu i Zrinkinu vezu ljubavnim napitkom. Zrinka se pod djelovanjem Daničinog čaja ponaša čudno, a posljedice trpi Jana. Saška se pokušava približiti Emi i uklopiti u novu sredinu. Natjecanje za titulu Miss Dragošja okupi cijelo selo u gostionici – tko će pobijediti?

65. ep. - 12. ožujka

Svi su uzbuđeni zbog novogodišnje predstave. Ambiciozna Zlata ulaže svu snagu i mobilizira obitelj kako bi preuzela Ružinu moć u selu. Saška se želi približiti Emi, no ometaju je Božini izljevi ljubavi. Ranko se pokušava iskupiti Loreni zbog pijanstva, a Tomo se upliće u njihov odnos. Korana se teško rastaje s čarobnom ogrlicom, ali ipak izabere Sebastijana. Stjecajem okolnosti predstava za Lorenu ne završava kako je očekivala.

66. ep. - 13. ožujka

Dragošjani donose novogodišnje odluke ali ih svi prekrše do kraja dana. Lorena se bori s osjećajima prema Tomi i Ranku, dok pokušava srediti svoj život. Korana žali za ogrlicom koja ispunjava Đukine želje. Zrinka i Damir bezuspješno traže pogodno mjesto za konzumaciju svoje ljubavi. Zlata se pokušava suzdržati od tračanja dok sprovodi kampanju za gazdaricu sela. Ruža želi otjerati Sašku iz sela, ali se iznenadi Saškinim asom iz rukava.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju