Tajanstveni stranac svojim ponašanjem plaši Lorenu (Katarina Radivojević). Žene i muškarci imaju odvojene zabave povodom Rankovog (Janko Popović Volarić) i Zrinkinog (Marija Borić) vjenčanja.

32.ep - 7. veljače

Tajanstveni stranac svojim ponašanjem plaši Lorenu (Katarina Radivojević). Žene i muškarci imaju odvojene zabave povodom Rankovog (Janko Popović Volarić) i Zrinkinog (Marija Borić) vjenčanja. Damir (Janko Rakoš) odlučuje naučiti Danicu (Asja Jovanović) pameti. Andrija (Duško Valentić) pomisli da se Lorena želi zarediti. Jana (Ivana Bolanča) i Dražen (Robert Jozinović) zajedno provode romantičan dan. Rankova momačka završava nasilno, a doznajemo identitet tajanstvenog stranca.

33.ep - 8. veljače

Braća Hajduk prisjećaju se događaja od prije 13 godina koji imaju snažan utjecaj i na današnje odnose među stanovnicima Dragošja. Ranko (Janko Popović Volarić) i Tomo (Amar Bukvić) krenuli su u pijani provod s dvije djevojke. Provod je završio saobraćajnom nesrećom zbog koje je Tomo pobjegao iz sela a Ranko završio negdje gdje nije očekivao. Doznaje se pod kojim je okolnostima Damir (Janko Rakoš) otišao u Zagreb na policijsko školovanje, a Zrinka (Marija Borić) u đački dom. Otkriva se davnašnja Ružina neuzvraćena ljubav – kome se htjela predati nakon smrti supruga? Saznaje se i za koga kuca Janino (Ivana Bolanča) srce.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju