Zbog udara groma Ranko se jako čudno ponaša, a i Božo trpi posljedice. Korana i Sebastian dolaze na ideju kako zaraditi novac.

53.ep - 28. veljače

Zbog udara groma Ranko se jako čudno ponaša, a i Božo trpi posljedice. Korana i Sebastian dolaze na ideju kako zaraditi novac. Prvi pokušaji zarađivanja za život rezultiraju smiješnim uspjehom. Bliži se kraj polugodišta, kampanjci Ema i Marko stavljaju Miru pod veliki pritisak. Ni kriv ni dužan, Dražen se nađe u velikoj opasnosti. Zrinka se bez imalo srama otvoreno ponudi Damiru. Ranko konačno uspijeva isprazniti svoj naboj – na Loreni. Božo susreće svog smrtnog neprijatelja.

54.ep - 1. ožujka

Sebo i Korana ne uspijevaju zaraditi svojim talentima. Ranko ima amneziju nakon „pražnjenja“, a Lorena je potajno zadovoljna poljupcem. Kalendar zbog provokativnih fotografija uzrokuje nerede u selu, ali i zbližava Ružu i Andriju. Tomo nikako ne može doći do svog honorara pa je prinuđen posuđivati od Jane. Dražen jedva preživljava Božin napad, ostaje bez dva važna uresa svog lica. Damir i Zrinka se zbližavaju na njihovom tajnom mjestu. Mira koristi činjenicu da je dijete učiteljice. Jana uhvati klince pri zlodjelu.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju