Ranko (Janko Popović Volarić) se ispričava Zrinki (Marija Borić) zbog svoje odsutnosti. Sebastijan (Hrvoje Horvat) gadno razočara Koranu (Petra Cicvarić) ne pojavivši se na spoju.

18.ep - 24. siječnja

Ranko (Janko Popović Volarić) se ispričava Zrinki (Marija Borić) zbog svoje odsutnosti. Sebastijan (Hrvoje Horvat) gadno razočara Koranu (Petra Cicvarić) ne pojavivši se na spoju. Ema (Livia Drinovac), Mira (Mateja Kruhak) i Marko (Karlo Ferenčak) iskorištavaju Dražena (Robert Jozinović), nude mu informacije o Jani (Ivana Bolanča) u zamjenu za prigodno oružje. Dražen pristaje i daje im praćku, a djeca se uvale u nevolje. Lorena (Katarina Radivojević) se vraća u selo nakon neuspjelog odlaska u grad na razgovor za posao. Nju i Ranka muči njihov odnos.

19.ep - 25. siječnja

Andrija (Duško Valentić) je na iglama jer dolazi biskup (Zvonimir Jelačić Bužimski) koji će odlučiti hoće li Dragošje dobiti status župe. Božo (Žarko Potočnjak) izvede komunističku diverziju za vrijeme mise. Sebastijan (Hrvoje Horvat) se želi ispričati Korani (Petra Cicvarić), ali njegova nakana ne završi kako je planirao. Zlata (Jasna Odorčić) radi budalu iz sebe pred biskupom. Andrijina želja da Dragošje postane župom sve je dalja, jer zbivanja odlaze u neželjenom smjeru dijelom zahvaljujući Loreni (Katarina Radivojević). Što će biskup odlučiti te hoće li Dragošje ipak dobiti svoju župu pitanje je koje silno muči Andriju.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju