Tomo (Amar Bukvić) teško podnosi neželjenu slavu zbog herojskog spašavanja časnih sestara. Jana (Ivana Bolanča) ga i dalje ucjenjuje.

48.ep - 23. veljače

Tomo (Amar Bukvić) teško podnosi neželjenu slavu zbog herojskog spašavanja časnih sestara. Jana (Ivana Bolanča) ga i dalje ucjenjuje. Kec (Slavko Juraga) slučajno doznaje da je Tomo u Dragošju. Korana (Petra Cicvarić) i Sebastijan (Hrvoje Horvat) se navikavaju na zajednički život. Zrinka (Marija Borić) daje do znanja Damiru (Janko Rakoš) što osjeća. Dražen (Robert Jozinović), potaknut rivalstvom s Tomom, odlučuje dovesti Sv. Nikolu u Dragošje. Kec (Slavko Juraga) dolazi u selo.

49.ep - 24. veljače

Kec (Slavko Juraga) ne pušta Tomu (Amar Bukvić) iz vida i podsjeća ga na dug koji je došao naplatiti. Tomi nije lako jer ne zna od kuda da smogne novac. Za to vrijeme Kec upoznaje mještane i uživa u gostoprimstvu kao Tomin galerist. Nitko ni ne sluti koliko je opasan. Ranko (Janko Popović Volarić) nagovori Lorenu (Katarina Radivojević) da napokon izađe. Sretnu Zrinku (Marija Borić) i Damira (Janko Rakoš) koja to iskoristi kako bi Ranka napravila ljubomornim. Ranko i Damir se potuku. Jana (Ivana Bolanča) pomažući Tomi priznaje da mu je Mira (Mateja Kruhak) kćer.

50.ep - 25. veljače

Rankova (Janko Popović Volarić) i Damirova (Janko Rakoš) tuča nije ništa riješila. Lorena (Katarina Radivojević) izbjegava Ranka, a Zrinka (Marija Borić) likuje misleći da je Ranku ipak stalo do nje. Otkriva se velika tajna iz Petrove i Ankine prošlosti zbog koje žive u stalnom strahu. Korana (Petra Cicvarić) i Sebastijan (Hrvoje Horvat) shvate snagu neobičnih moći Koranine ogrlice što ih preplaši. Jana (Ivana Bolanča) pomaže Tomi (Amar Bukvić) u neprilikama s Kecom (Slavko Juraga). Kec napokon odlazi iz sela, ali sve upućuje na to da će se ponovno vratiti.

51.ep - 26. veljače

Damir (Janko Rakoš) je razočaran svojom nesposobnošću da pronađe lopova, misli da mu se svi rugaju uključujući i pticu rugalicu koja ga proganja. Uz to proganja ga i Zrinka (Marija Borić) koja se kaje zbog svog ponašanja i želi da ponovo budu bliski. Tomo (Amar Bukvić) uz Ružinu (Biserka Ipša) pomoć prihvaća posao fotografiranja kalendara što povrijedi Andriju (Duško Valentić) koji je godinama bio zadužen za njegovu izradu. Korana (Petra Cicvarić) i Sebastijan (Hrvoje Horvat) su ostali bez novaca i moraju smisliti kako dalje. Lorena (Katarina Radivojević) i dalje očekuje od Ranka (Janko Popović Volarić) da shvati što želi od nje.

52.ep - 27. veljače

Andrija (Duško Valentić) i Lorena (Katarina Radivojević) uspijevaju pronaći zajednički jezik pomirenja, za razliku od Ruže (Biserka Ipša) i Andrije koji se udaljuju. Tomo (Amar Bukvić) uživa u svom novom poslu fotografa u kojem će izraditi kalendar za dobrotvorne svrhe. Svojim šarmom i rječitošću uspijeva nagovoriti mještane na neuobičajeno poziranje. Sebastijan (Hrvoje Horvat) i Korana (Petra Cicvarić) pokušavaju zaraditi novac time što mu pomažu te tako proživljavaju težu stranu osamostaljenja. Poziranje za kalendar dovodi Ranka u životnu opasnost.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju