Damir traži pljačkaša pošte. Pretražuje Ružinu i Janinu kuću u potrazi za dokazom Tomine krivnje. Pronađe torbu u koju je Tomo sakrio ukradeni novac.

46.ep - 21. veljače

Damir traži pljačkaša pošte. Pretražuje Ružinu i Janinu kuću u potrazi za dokazom Tomine krivnje. Pronađe torbu u koju je Tomo sakrio ukradeni novac. Jana ucjenjuje Tomu kako bi ga zadržala uz sebe. Lorena je ljuta na Ranka jer ju je stavio u nezgodnu situaciju pred selom. Ranko još uvijek pokušava nagovoriti Lorenu na vezu. Lorena pati jer se Andrija razočarao u nju. Zlata potencira svađe, ukazujući Zrinki kako su svi muškarci prevaranti. Korana se, pod pritiskom obiteljskih svađa, odluči odseliti iz kuće.

47.ep - 22. veljače

Korana (Petra Cicvarić) se želi odvojiti od roditelja i krenuti u zajednički život sa Sebastijanom (Hrvoje Horvat) koji oklijeva. Damir (Janko Rakoš) je razočaran što ne može uhvatiti lopova. Sumnja na Tomu (Amar Bukvić) zbog čega se posvađa s Rankom (Janko Popović Volarić). Tomo nastoji doći do svog plijena, ali Jana (Ivana Bolanča) ga očajnički želi pored sebe. Tomo se suočava s duhovima prošlosti i pokušava doći do blaga izgubljenih časnih sestara. Lorena priznaje Ranku tko je njen otac, a Andrija (Duško Valentić) joj pomaže vratiti novac od penzija prodavajući svoje blago.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju