Božo (Žarko Potočnjak) otima Filipa (Stjepan Perić) i Majdu (Leona Paraminski), objavljuje selu svoje zahtjeve.

27.ep - 2. veljače

Božo (Žarko Potočnjak) otima Filipa (Stjepan Perić) i Majdu (Leona Paraminski), objavljuje selu svoje zahtjeve. Damir (Janko Rakoš) je na mukama, mora riješiti talačku situaciju. Pripreme za predstavu ne odvijaju se prema očekivanjima glumaca. Ruža (Biserka Ipša) ne želi Loreni (Katarini Radivojević) otkriti istinu o fotografiji. Majda uspijeva izbaviti sebe i Filipa iz Božinog zarobljeništva. Filip doznaje da voda na Daničinoj zemlji nije preporučljiva za piće. Đuka (Velimir Čokljat) ima značajnu ponudu za Majdu.

28.ep - 3. veljače

Majdu (Leona Paraminski) veseli Đukina (Velimir Čokljat) ponuda. Glumci u predstavi uzbuđeni su zbog večerašnje izvedbe. Lorena (Katarina Radivojević) i Filip (Stjepan Perić) pronalaze zajednički jezik. Danica (Asja Jovanović) kreće u potragu za zakopanim novcima od prodaje zemlje. Potraga završava iznenađujuće. Lorena konačno shvaća tko joj je otac. Tijekom predstave ruši se kulisa, a taj nesretan slučaj ima pogubne učinke za Đuku i Majdu.

29.ep - 4. veljače

Cijelo selo je šokirano otkrićem veze Đuke (Velimir Čokljat) i Majde (Leona Paraminski). Lorena i Majda se mire. Lorena je pod dojmom saznanja da joj je Andrija (Duško Valentić) otac. Zlata (Jasna Odročić) tjera očajnog Đuku iz kuće, uz podršku Zrinke (Marija Borić) i Korane (Petra Cicvarić). Đuka ipak ostaje u Dragošju. Blagdan Svih svetih je, Dragošjani se prisjećaju svojih pokojnika. Danica (Asja Jovanović) otkriva tko joj je ukrao novac. Posramljena Majda slomljenog srca zauvijek odlazi iz sela – ali ne sama.

30.ep - 5. veljače

Sebastijanu (Hrvoje Horvat), Petru (Mladen Čutura) i Anki (Barbara Rocco) je već pomalo dosta Đuke (Velimir Čokljat) koji se doselio u Sebastijanovu prikolicu. Andrija (Duško Valentić) ima plan kako pomoći Đuki da se pomiri sa Zlatom (Jasna Odorčić). Njegova dobra namjera pođe u krivom smjeru. Danica (Asja Jovanović) pronalazi rješenje za svoje financijske probleme, ali se neugodno iznenadi. Lorena (Katarina Radivojević) pokušava od Ruže (Biserka Ipša) izmamiti priznanje da oduvijek zna tko je njen otac.

31.ep - 6. veljače

Napetost između Lorene (Katarina Radivojević) i Ruže (Biserka Ipša) raste. Đuka (Velimir Čokljat) se pokušava pomiriti sa Zlatom (Jasna Odorčić). Lorena pomaže tajanstvenom strancu koji je očito u nevolji. Dražen (Robert Jozinović) proširuje opseg svoje zdravstvene skrbi za selo. Damir (Janko Rakoš) otkriva prisustvo nedozvoljenih tvari u Dragošju. Tko je drski kršitelj zakona? Đuka posjećuje prijateljicu noći, a neugodno se iznenadi kad vidi tko je istoj dami također došao u posjet.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju