U selo dolazi putujuća zubarka Ana te svojim posjetom uznemiri Božu. Ruža je ljuta na Janu, ali i Ema osjeti posljedice varanja dok Anka i Petar preispituju svoje odgojne metode.

55. ep. - 2. ožujka

U selo dolazi putujuća zubarka Ana te svojim posjetom uznemiri Božu. Ruža je ljuta na Janu, ali i Ema osjeti posljedice varanja dok Anka i Petar preispituju svoje odgojne metode. Mira pati jer je razočarala Janu i zbližava se s Tomom. Lorena je ljuta jer se Ranko ne sjeća ljubavnih izjava. Damir je uzbuđen zbog ručka sa Zrinkom na kojem joj posluži više od predviđenog. Dražen završava u Aninom zagrljaju, ali njegove fantazije unište romantičnu atmosferu.

56. ep. - 3. ožujka

Ema loše reagira na Ružine pedagoške metode. Ana se pretvara uvrijeđena jer ju je Dražen nazvao krivim imenom. Koristi njegov gaf da dobije što želi – liječnikovu ljubav. Zrinka i Damir nastavljaju svoju romantičnu vezu, usprkos Zlatinim prigovorima. Ruža i Andrija oprezno obnavljaju staro prijateljstvo. Đuka postaje savršen muž, bar na trenutak, zahvaljujući Draženovoj rastresenosti. Ema odlučuje osvetiti se Ruži.

57. ep. - 4. ožujka

Povrijeđena Ema bježi kroz šumu što dalje od Ruže. U lutanju nailazi na Sašku i uplaši je se. Ruža krivi sebe zbog Emina nestanka. Ranko i Đuka, još uvijek pod utjecajem sedativa, rješavaju stare račune dok traže Emu. Lorena pomaže Andriji osjetiti božićni duh. Sebo i Korana u nedostatku novaca isprobavaju sreću u kockarnici. Tomo i Damir lutaju šumom u potrazi za borom. Potraga završava neočekivanom nezgodom.

58. ep. - 5. ožujka

Ema još uvijek pamti susret s vješticom - svojoj mamom. Tomo spasi ozlijeđenog Damira, ali mu ukrade pilu. Andrija pokušava biti dobar otac, što Loreni ide na živce. Tomo s Mirom organizira prodaju božićnih poklona. Ruža preispituje svoje odgojne postupke, ali ju Danica razuvjerava. Kockarska sreća mladog para je kratkog vijeka pa su Korana i Sebo prisiljeni pecati „zlatnu ribicu“. Kad sazna za pljusku Emi, Andrija smrtno uvrijedi Ružu.

59. ep. - 6. ožujka

Badnji dan u Dragošju, selo se priprema za blagdan. Korana i Sebastian imaju problem s ručkom na kojeg su pozvali svoje obitelji. Ranko, Tomo i Dražen rakijom zalijevaju kićenje bora na trgu. Ranko prednjači u pijanstvu, a posljedica njegovog pretjerivanja je iznevjeravanje Lorene. Ruža i Andrija nastavljaju sa svojom svađom oko odgoja djece. Njihova rasprava eskalira u najnezgodnijem trenutku te dovodi Andriju u neugodnu situaciju.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju