Zaljubljeni Dražen (Robert Jozinović) organizira tečaj prve pomoći kako bi se približio Jani (Ivana Bolanča). Damir (Janko Rakoš) bezuspješno nagovara Lorenu (Katarina Radivojević) da preuzme posao poštarice za stalno.

13.ep - 19. siječnja

Dragošje se priprema za nadolazeći kirvaj. Padaju i prvi poljupci. Naglo dobiveni novac u Danici (Asja Jovanović) budi niske strasti i razlog je svađe između nje i Damira (Janko Rakoš). Lorena (Katarina Radivojević) pokušava saznati nešto o svom mogućem ocu iz Dragošja, a Damir se nudi da joj pomogne. Majda (Leona Paraminski) shvaća da njena veza s Đukom (Velimir Čokljat) nema svijetlu budućnost. Dražen (Robert Jozinović) pati zbog Janine (Ivana Bolanča) neuzvraćene ljubavi. Tko je Janina tiha patnja, a Mirin otac?

14.ep - 20. siječnja

Lorena (Katarina Radivojević) i Ranko (Janko Popović Volarić) odlaze na romantikom i erotikom nabijeni izlet u Rudine. Hoće li priznati jedno drugom da se snažno privlače? Kirvaj je sve bliže, kao i tradicionalna nogometna utakmica protiv mrskih Vimečana. Damir (Janko Rakoš) i Zrinka zajedno provode dan. Marko (Karlo Ferenčak) uprska potencijalne ljubavne veze s Mirom (Mateja Kruhak) i Emom (Livia Drinovac). Danica (Asja Jovanović) i Ruža (Biserka Ipša) kradu recept za kolač iz Milkinog dnevnika – obje žarko žele pobijediti u natjecanju za najbolji kolač kirvaja.

15.ep - 21. siječnja

Danica (Asja Jovanović) i Ruža (Biserka Ipša) uvjerene su da im pobjeda za najbolji kolač ne može izmaknuti. Mira (Mateja Kruhak), Ema (Livia Drinovac) i Marko (Karlo Ferenčak) razrješuju svoje razmirice. Nogometni tim Dragošja igra protiv NK Vimečina. Selo briljira, ali i zabrlja na utakmici. Lorena (Katarina Radivojević) slučajno razbije pobjednički pehar. Netko iz Dragošja se kladio u pobjedu Vimečana. Tko je izdajnik? Damir (Janko Rakoš) i Ranko (Janko Popović Volarić) se potuku, ali i pomire. Damir odluči priznati Ranku da je zaljubljen u Zrinku (Marija Borić).

16.ep - 22. siječnja

U Dragošju se održava kirvaj. Majda (Leona Paraminski) mora ispuniti Andrijinu (Duško Valentić) želju da odjene nošnju. Korana (Petra Cicvarić) je razočarana Sebastijanom (Hrvoje Horvat) jer ju ne zaštiti od budala koje ju zezaju. Čiji će kolač biti proglašen najboljim na kirvaju? Anka (Barbara Rocco) proriče Damiru (Janko Rakoš) budućnost i time ga uznemiri. Lorena (Katarina Radivojević) dobiva poziv na razgovor za posao u Zagrebu. Majda se zbog Đuke (Velimir Čokljat) nađe u krajnje ponižavajućoj situaciji. Ranko (Janko Popović Volarić) odluči priznati Loreni što ga muči.

17.ep - 23. siječnja

Ranko (Janko Popović Volarić) se ipak ne želi upustiti u vezu s Lorenom (Katarina Radivojević). Majda (Leona Paraminski) napokon odluči prekinuti s Đukom (Velimir Čokljat) iako bi on htio da bude drugačije. Lorena napušta Dragošje, jer je očekuje razgovor za posao u Zagrebu. U žurbi Lorena zaboravi na vrijeme polaska vlaka. Korana (Petra Cicvarić) i Sebastijan (Hrvoje Horvat) nespretno odlučuju otići korak dalje u svom odnosu. Damiru (Janko Rakoš) je sve teže skrivati naklonost prema Zrinki (Marija Borić). Ranko se na kraju ipak odluči da će otići za Lorenom. No pitanje je hoće li je stići zaustaviti u njenom naumu da stigne na vlak za Zagreb.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju