Zrinka (Marija Borić) se dvoumi i konačno donosi odluku - bježi s vlastitog vjenčanja. Svi krive Ranka (Janko Popović Volarić) koji priznaje kako mu ovakav razvoj događaja ne smeta.

41.ep - 16. veljače

Zrinka (Marija Borić) se dvoumi i konačno donosi odluku - bježi s vlastitog vjenčanja. Svi krive Ranka (Janko Popović Volarić) koji priznaje kako mu ovakav razvoj događaja ne smeta. Lorena (Katarina Radivojević) pati zbog vjenčanja, a kada pomisli da je Ranko ostavio Zrinku, baca mu se u zagrljaj. Zrinka bježi u šumu, a Đuka (Velimir Čokljat) i Damir (Janko Rakoš) krenu u potragu. Zlata nastavlja sa svatovskom večerom, a Korana (Petra Cicvarić) proklinje goste svatova koji se vesele uz sarmu.

42.ep - 17. veljače

Cijelo selo je oboljelo zbog Koranina (Petra Cicvarić) prokletstva. Dražen (Robert Jozinović) uzalud pokušava dokučiti razlog epidemije. Lorena (Katarina Radivojević) odluči preuzeti svoj život u vlastite ruke kada sazna da je Zrinka (Marija Borić) ostavila Ranka (Janko Popović Volarić) pred oltarom, a ne obratno. Tomo (Amar Bukvić) i Dražen (Robert Jozinović) moraju surađivati usprkos rivalitetu. Jana (Ivana Bolanča) se nada kako će Tomo postati dio njene obitelji. Damir (Janko Rakoš) želi biti razlog Zrinkina bijega iz crkve.

43.ep - 18. veljače

Uvrijeđena Lorena (Katarina Radivojević) ne usuđuje se ući u ljubavnu vezu s Rankom (Janko Popović Volarić) koji se kune u pravu ljubav. Ruža (Biserka Ipša) prijeti Loreni da se kloni Ranka. Zrinka (Marija Borić) i Damir (Janko Rakoš) dijele intimne trenutke uz opojna sredstva. Božo (Žarko Potočnjak) za pecanje umjesto mreže koristi Ružin stolnjak. Dražen (Robert Jozinović) je nesretan zbog Jane (Ivana Bolanče) i Ankinog (Barbara Rocco) gatanja. Koranina (Petra Cicvarić) čarobna ogrlica neočekivano osiromašuje Tomu (Amar Bukvić). Zrinka doznaje za Rankove posjete Saški (Mirta Zečević).

44.ep - 19. veljače

Lorena (Katarina Radivojević) je odlučna da ne nastavi vezu s Rankom (Janko Popović Volarić). Dražen (Robert Jozinović) shvaća da su mu sve šanse kod Jane (Ivana Bolanča) propale. Doznaje i tko je Mirin (Mateja Kruhak) otac. Andrija (Duško Valentić) i Ruža (Biserka Ipša) se posvađaju oko Lorene. Zrinka (Marija Borić) priznaje Damiru (Janko Rakoš) da ga voli, no ne osjeća se spremnom imati s njim nešto više od prijateljstva. Ranko odluči Loreni reći sve o sebi. Tomo iskoristi trenutak Lorenine nepažnje i ukrade mirovine.

45.ep - 20. veljače

Božo (Žarko Potočnjak) i umirovljenici bijesno demonstriraju zato što im Lorena (Katarina Radivojević) nije podijelila mirovine na vrijeme. Optužuju je za krađu, a atmosfera je usijana. Lorena se zapliće u laži, ne želi reći da je prethodni dan provela s Rankom (Janko Popović Volarić). Tomo (Amar Bukvić) skriva svoj plijen kod Jane (Ivana Bolanča) koja ga istim ucjenjuje. Damir (Janko Rakoš) preuzima stvari u svoje ruke te pokreće istragu zbog opljačkanog novca. Dražen (Robert Jozinović) nakratko uspijeva smiriti bijesne starce. Ranko pred svima prizna da Lorena ne može biti kriva za nestanak mirovina.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju