Održavaju se prvi demokratski izbori za načelnika sela. Borba za vlast u selo donosi kaos, pa velečasni Andrija mora uvoditi red.

69. ep. - 16. ožujka

Održavaju se prvi demokratski izbori za načelnika sela. Borba za vlast u selo donosi kaos, pa velečasni Andrija mora uvoditi red. Korana traga za ogrlicom koja je promijenila vlasnika, ali nije promijenila i svoje magično djelovanje. Ljubomoran na Tomu i Lorenu, Ranko nezadovoljstvo utapa u alkoholu. Romi –svirači pomažu mu u naumu da opet osvoji Lorenino srce.

70. ep. - 17. ožujka

Dragošje dobija novu načelnicu. Ranko tone sve dublje u alkoholnu ovisnost. Svaki njegov pokušaj da zavede Lorenu svršava neslavno, pijanstvom i blamiranjem. Napete odnose između Ranka i Lorene pokušava iskoristiti Tomo ne bi li Lorena pala njemu u zagrljaj. Zlata je razočarana, nije postala načelnica, na Ružino veliko veselje. Korani nedostaje ogrlica. Anka organizira spiritističku seansu kako bi otkrili kod koga je ogrlica čije moći na neugodan način iskusuje i Lorena.

71. ep. - 18. ožujka

Seoski momci se opijaju, a Tomo ukrašava kamen-temeljac svojim umjetničkim vizijama uperenim protiv Jane. Saška se udomaćuje u Ružinoj kući, a Ruža polako gubi živce i traži Andrijinu pomoć. Korana je spremna kopati po smeću kako bi došla do ogrlice, ali Sebastijan pronalazi drugo blago. Lorena je u šoku zbog sijedog pramena. U strahu od starenja, odlučuje preuzeti život u svoje ruke. Ljutita Jana uvodi prohibiciju u selo.

72. ep. - 19. ožujka

U Dragošju je na snazi jednodnevna prohibicija koju seoski muškarci teško podnose. Zrinka odlazi Danici po pomoć zbog Damirove impotencije. Korana odlučno zahtjeva od Sebastijana da se domogne ogrlice koja je kod Jane. Božo se ne želi rastati od kamena-temeljca. Dražen je uvjeren kako će postati vukodlak. Damir se šokira kad shvati da svi znaju o njegovom problemu sa Zrinkom. Jedna osoba je prekršila prohibiciju, na veliko iznenađenje seljana. Netko po noći napada Janu u njenom stanu.

73. ep. - 20. ožujka

Božo se ne snalazi kod Ruže. Povrijeđen je zbog grubog Damirovog ponašanja. Jana pokušava pomiriti sela Vimečina i Dragošje po pitanju zajedničkog hranilišta za divljač. pregovori su teži nego što je očekivala. Lorena je i dalje na meti Ranka i Tome, a Zrinka se bezuspješno pokušava ispričati Damiru za svoj dugačak jezik. Zvjezdana, službena miss Vimečine pokazuje Loreni kako se rješavaju sukobi na selu.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju