Đuka (Velimir Čokljat) se zamjerio Đuri (Željko Pervan) iz Vimečine koji ga optužuje da mu je spavao sa ženom.

7.ep - 12. siječnja

Đuka (Velimir Čokljat) se zamjerio Đuri (Željko Pervan) iz Vimečine koji ga optužuje da mu je spavao sa ženom. Iz škripca ga spašava svećenik Andrija (Duško Valentić) i za to traži protuuslugu. Majda (Leona Paraminski) otkriva da nije jedina Đukina ljubavnica. Lorena (Katarina Radivojević) je radije na gradilištu hambara nego kod kuće jer se i dalje boji duhova. Sumnja da joj djeca zagorčavaju život, no shvaća da ih krivo optužuje. Danica (Asja Jovanović) za vrijeme branja bilja ošteti Lorenin auto. Hambar je napokon završen.

8.ep - 13. siječnja

Andrija (Duško Valentić) užurbano završava misu kako bi se posvetio svojoj novoj igrački – avionu kojeg je potajice kupio. Zrinkini (Marija Borić) modni dodaci uveseljavaju selo. Lorena (Katarina Radivojević) traži način da se riješi duha. Korana (Petra Cicvarić) se snalazi u sastavljanju motora letjelice, što impresionira mještane i Sebastijana (Hrvoje Horvat). Lorena otkriva tko je 'duh' s tavana. Mještani sumnjaju da je Andrija na avion potrošio novce od milodara, no istina je sasvim drugačija. Prvi Andrijin let zbog Bože (Žarko Potočnjak) završava naglim prisilnim slijetanjem.

9.ep - 15. siječnja

Dragošljani traže Andriju (Duško Valentić) podijeljeni u grupe. Majda (Leona Paraminski) i Đuka (Velimir Čokljat) vode ljubav za vrijeme potrage, ostali ih čuju preko walkie talkieja, ali ne mogu otkriti identitet ljubavnika. Korana (Petra Cicvarić) je ljuta na Sebastijana (Hrvoje Horvat) koji ne primjećuje njeno udvaranje. Lorena (Katarina Radivojević) je zapela u rupi na krovu dok se rješavala Božine (Žarko Potočnjak) artiljerije. Jana (Jana Bolanča) joj dolazi u pomoć. Njih dvije pronalaze dnevnik Lorenine majke. Dnevnik otkriva kakve je sve tajne u njemu Milka skrivala. Tragači nađu avion, ali ne i Andriju.

10.ep - 16. siječnja

Lorena (Katarina Radivojević) postaje privremena poštarica. Optužuju je za sve nedaće u Dragošju. Ranko (Janko Popović Volarić) i Damir (Janko Rakoš) neuspješno tragaju za Andrijom (Duško Valentić). Ozlijeđeni Andrija s mukom se probija kroz šumu gdje susreće vuka. Božino (Žarko Potočnjak) zakopano oružje uznemiruje Ružu (Biserka Ipša) i ostale seljane. Zrinka (Marija Borić) nastoji doznati tko je to jučer vodio ljubav. Sumnja na Ranka i Lorenu. Đuka (Velimir Čokljat) i Majda (Leona Paraminski) se boje da ne budu otkriveni. Majda uz pomoć Sebastijana (Hrvoje Horvat) i Lorene uspijeva otkloniti tu opasnost. Iscrpljeni Andrija se vraća razočaran u selo gdje se mještani zabavljaju otkrićem identiteta ljubavnika.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju