Čitava pomutnja nastat će na adresi Nad lipom 35 kada u popularni lokal uđe Severina. 'Gas, gas' i 'Pucajte u tamburaše' samo su neki od novih hitova sa Severininog albuma koji će se moći čuti u humoristično glazbenom showu.

Čitava pomutnja nastat će na adresi Nad lipom 35 kada u popularni lokal uđe Severina. 'Gas, gas' i 'Pucajte u tamburaše' samo su neki od novih hitova sa Severininog albuma koji će se moći čuti u humoristično glazbenom showu. Za specijalnu gošću uslijedit će i specijalni tretman. Ispred ulaza u 'Jel' me netko tražio?' Barmen (Ivica Zadro) je čak postavio i crveni tepih, kako i dolikuje za dolazak najveće zvijezde hrvatske estrade u njegov lokal. Srećko će čak pokušati dati Severini svoj autogram. Doline je uspio dovesti legendarnu Sevku, obećao da će lokal biti dupkom pun, no zašto je Barmen onda toliko zabrinut?

Jesu li šiške in ili out, tko se bolje oblači – Nina (Mirna Maras) ili Stavros, procijenit će dežurni stilist, odnosno kamerman poznate showbiz emisije (Ćubi) koja će baš kao i svi ostali mediji najaviti ovaj spektakularan Severinin nastup u lokalu 'Jel' me netko tražio?'.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju