Barmen je vrlo zabrinut, no kako i ne bi kada mu u lokal ovog ponedjeljka dolazi Goran Karan. No, Barmena ne brine samo njegov gost, već mu i dalje brige zadaje nastup Jasmina Stavrosa u 'Tužnom ćevapu' koji je on organizirao.

25. svibnja
Barmen je vrlo zabrinut, no kako i ne bi kada mu u lokal ovog ponedjeljka dolazi Goran Karan. No, Barmena ne brine samo njegov gost, već mu i dalje brige zadaje nastup Jasmina Stavrosa u 'Tužnom ćevapu' koji je on organizirao. Naime, još nije dobio honorar, a u minusu je. Kod Srećka je pak sve pet, osim što mu je Renault 4. Bračni par Picek opet je u nesuglasicama, a Bosiljka smatra kako uzrok njihovih problema horoskop.

>>>> Nad lipom 35, 30. svibnja - 5. lipnja


26. svibnja
Hari Mata Hari je u poznatom lokalu osim svoje mjesto na bini, dobio i prodajno mjesto ispred nje. No, Hari na štandu neće prodavati piratske CD-e već parfeme. Hari će oduševiti publiku u lokalu svojim najvećim hitovima – 'Lejla', 'Kao Domine', 'Baš ti lijepo stoje suze', 'Ružmarin', 'Bilo je lijepo dok je trajalo', 'Volio bi' da te ne volim'...
Nina (Mirna Maras) od građana želi saznati što oni misle o Vladi, ali s obzirom da je izborna godina ne o Kalemberu već o Vladi s Markova trga. Što o Vladi misli lokalni policajac (Tomislav Štriga)? Kako će završiti Žicar Srećko (Žarko Potočnjak) kojeg će opojan miris parfema Harija Varešanovića mamiti na krađu? Bosiljka (Elizabeta Kukić) i Agata (Jadranka Matković) pogledale su novog Bonda. Tko im je zgodniji, James Bond ili Hari Varešanović? Odgovor donosi još jedna emisija humoristično-glazbenog showa 'Nad lipom 35'.

>>>> Najbolje godine, 25. - 29. svibnja


27. svibnja
U današnjem humoristično glazbenom showu nastupit će Maja Šuput, Leteći odred i legendarne Gazde. Miki (Nives Ivanković) je zabrinuta koliko u Zagrebu ima malo Zagrepčana, a Doline (Branimir Vidić – Flika) je impresioniran 'moćima' jedne termosice. Bosiljka (Elizabeta Kukić) se vraila iz poreznog ureda te prepričava Rebeki (Jadranka Matković) svoja iskustva prilikom plaćanja poreza. Zašto su Agatu zvali iz Predsjednikova kabineta? Ninu je pak zvao urednik – želi članak o alternativnoj glazbi. Nina naravno o tome ne zna ništa, no u pisanju članka pomoći će joj i ovaj put Bosiljka.

>>>> Opasna igra, 25. - 27. svibnja


28. svibnja
Rijetki su trenuci kada susjedi lokala 'Jel' me netko tražio' rado osluškuju glazbu koja se čuje iz lokala. No ovoga puta njihovoj sreći neće biti kraja, jer gosti su konačno više njihova generacija nego plavokosih posjetiteljica lokala. Za ovaj glazbeni vremeplov bit će zaslužna gospoda skrivena iza znakovitog imena 4 ASA - Alen Islamović, Rajko Dujmić, Vlado Kalember i Jurica Pađen. Predstavnice mlađe populacije, Maja i Nina, u čudu će promatrati gospodu u zlatnim godinama kako majstorski zagrijavaju atmosferu u lokalu. Novi član stalnog postava za šankom Luigi Kenjalo, mlada zvijezda u usponu, poželjet će i sam jednoga dana postati as.

>>>> Na putu prema dolje, 31. svibnja


29. svibnja
Mladen Grdović, Danijela Martinović, Jasmin Stavros, Minea i Antonija Šola zvjezdani su gosti popularnog lokala ovog petka. Dr. Anđa po naređenju ministarstva zdravstva počela je dijeliti lijekove za smirenje jer bi stanovnici Nad lipom mogli oboljeti na živce. Za njihovo stanje kriva je činjenica da se u lokalu „Je l' me netko tražio“ počinju izvoditi pjesme s 12. hrvatskog radijskog festivala. Kako gospodin „Bilježim se sa štovanjem“ Barmen primjećuje - bit će to „ubitačna kombinacija“. Upravo je Barmen kriv što Jasmin Stavros trpi glavobolju koju čak ni doktorica Anđa ne može izliječiti. U ovom će nastavku gledatelji doznati i vrijedne kulinarske savjete iz Rebekine kuhinje te zašto je opekline dobro liječiti Viagrom.

 


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju