U današnjem showu 'Nad lipom 35' na binu će se popeti niz odličnih glazbenika i zabavljača, a to znači da će biti i puno dobre glazbe. Osim Jasmina Stavrosa i Mladena Grdovića gledatelje će zabaviti i Željko Krušlin Kruška, Leo, ali i Matko Jelavić.

18. svibnja
U današnjem showu 'Nad lipom 35' na binu će se popeti niz odličnih glazbenika i zabavljača, a to znači da će biti i puno dobre glazbe. Osim Jasmina Stavrosa i Mladena Grdovića gledatelje će zabaviti i Željko Krušlin Kruška, Leo, ali i Matko Jelavić. Bosiljka (Elizabeta Kukić) je kupila Piceku (Edo Vujić) knjigu 'Kako doživjeti stotu', no on ju je bacio – počela ju je čitati njena mama. Doline, koji za sebe kaže kako je pravi talent za jezike (Branimir Vidić – Flika) počeo je učiti i francuski, barem se tako čini... Stavros će novinarki Nini (Mirna Maras) morati objasniti kako to da je bio favorit na festivalu u Frankfurtu, a opet bio samo četvrti. Stavros tvrdi da su njegove pjesme za konobarice, doktorice, automehaničare, arhitekte, penzionere...Gledatelji će to provjeriti već ovog ponedjeljka!

>>>> Nad lipom 35, 25. - 29. svibnja

19. svibnja
Nakon što je snimila epizodnu ulogu za hit seriju 'Naša mala klinika', Alka se vraća svojoj ulozi pjevačice. U humoristično glazbenom showu 'Nad lipom 35' nizat će se Alkini hitovi, a u međuvremenu dobrim humorom gledatelje će zabaviti ostali posjetitelji lokala te stanari zgrade. Kako će Piceki ovaj utorak reagirati kada će se uz kućni band 'Sultans of shund' pojaviti i Alka profesionalka?

>>>> Najbolje godine, 18. - 22. svibnja
 

20. svibnja
Hari Mata Hari oduševit će publiku u lokalu svojim najvećim hitovima – 'Lejla', 'Kao Domine', 'Baš ti lijepo stoje suze', 'Ružmarin', 'Bilo je lijepo dok je trajalo', 'Volio bi' da te ne volim'...
Nina (Mirna Maras) od građana želi saznati što oni misle o Vladi, ali s obzirom da je izborna godina ne o Kalemberu već o Vladi s Markova trga. Što o Vladi misli lokalni policajac (Tomislav Štriga)? Kako će završiti Žicar Srećko (Žarko Potočnjak) kojeg će opojan miris parfema Harija Varešanovića mamiti na krađu? Bosiljka (Elizabeta Kukić) i Agata (Jadranka Matković) pogledale su novog Bonda. Tko im je zgodniji, James Bond ili Hari Varešanović? Odgovor donosi još jedna emisija humoristično-glazbenog showa 'Nad lipom 35'.

>>>> Opasna igra, 18. - 20. svibnja
 

21. svibnja
Piceki su se vratili iz toplica, a Nina (Mirna Maras) je postala teta te će dobro proslaviti s barmenom (Ivica Zadro) i konobaricom Miki (Nives Ivanković). Picek (Edo Vujić) je pripremio svečano otvorenje svog kioska od tri kvadrata. Nina i Miki su nezadovoljne rezultatima natječaja za najbolju kratku priču adaptiranu za razgovor. Naime, pobijedio je Doline (Branimir Vidić – Flika) za priču 'Čuvaj se moždanog udara jer u nekim slučajevima to može biti udarac u prazno'.

>>>> Na putu prema dolje, 24. svibnja
 

22. svibnja
U lokalu ovaj petak nastupaju grupa Karma, Ivan Zak, Mate Bulić i Mucalo.
Policajac i Srećko u zadnje vrijeme imaju problema s komunikacijom. Čak i kada se radi o službenim stvarima - ozbiljnom prometnom prekršaju, doći će do nesporazuma. Nina podsjeća Doline na problem s krovom, dok ga krovopokrivač traži po lokalu. Čekao ga je sat vremena pred kućom, a on se nije pojavio. Maja i Barmen također imaju problema s krovom koji prokišnjava. Srećko će svima u lokalu pričati o političaru kojemu je postavljao pločice, a posebno ga se dojmilo njegovo bogatstvo. Barmen i Maja će razgovarati o zajedničkom prijatelju kojeg su nekada poznavali, a Rebeka će objasniti doktorici Anđi zašto se boji kašljanja. Dok Maja i Barmen raspravljaju o razlici između Vlade i mafije, Štefek će prepričati svoj susret sa zgodnom veterinarkom, te svoju neugodnu proslavu rođendana.

>>>> Nad lipom 35, 23. svibnja

 



 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju