Rezervirajte subotnju večer za vrhunsko filmsko ostvarenje 'Početak' koji okuplja veličanstvenu glumačku postavu, Ne propustite od 20:45 na Novoj TV!

U ožujku Nova TV donosi pregršt zvučnih filmskih naslova, a među njima je i filmski hit kojeg gledatelji ne smiju propustiti - višestruko nagrađivani akcijski film 'Početak'. Uzbudljivu televizijsku premijeru Nova TV prikazat će 7.ožujka te se gledatelji imaju priliku zabaviti uz megahit koji je okupio zvučna glumačka imena poput Leonarda DiCapria, Josepha Gordona-Levitta, Ellen Page i Toma Hardya te genijalnu režiju izvrsnog Christophera Nolana. Dobitnik je 142 nagrade od kojih je potrebno istaknuti četiri nagrade Oscar i to za najbolje specijalne efekte, najbolji zvuk, najbolju montažu zvuka, najbolju kameru te pregršt drugih nagrada i nominacija.

Dom Cobb (DiCaprio) vješt je lopov, apsolutno najbolji u opasnom umijeću ekstrakcije i krađe vrijednih tajni iz najdublje podsvjesti tijekom sna, kada se um nalazi u najranjivijem stanju. Cobbova rijetka sposobnost učinila ga je prestižnim igračem u ovom podmuklom svijetu korporativne špijunaže, ali je također od njega napravila međunarodnog bjegunca i koštala ga svega što je ikada volio. No, Cobb dobiva priliku za iskupljenjem. Posljednjim zadatkom može vratiti svoj život, ali jedino ako uspije ono nemoguće – vratiti se na početak. Umjesto savršene pljačke, Cobb i njegov tim stručnjaka moraju izvesti sve obrnuto: njihov zadatk nije ukrasti ideju već je usaditi. Uspiju li, to može biti savršen zločin. No, ni mnogo pomnog planiranja ni stručnost ne mogu ih pripremiti za opasnog neprijatelja koji uspijeva predvidjeti svaki njihov pokret - neprijatelja kojeg je samo Cobb mogao očekivati.

Christopher Nolan ovaj je scenarij pisao 7 godina, a film je dobio izvanredne ocjene kritičara. San Francisco Chronicle Christophera Nolana okarakterizirao je kao 'najlukavijeg narativnog taktičara u današnje vrijeme'.

New York Times – „Kada ste posljednji put doživjeli da vas film apsolutno zadivi? Kada 'Početak' završi i svjetla se upale, ostat ćete sjediti u svojoj fotelji zureći u ekran, pitajući se što se upravo dogodilo.“

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju