Sam Worthington, Ralph Fiennes i Liam Neeson ponovno glume zavađene bogove u 'Bijesu Titana', u režiji Jonathana Liebesmana. Ne propustite "Bijes Titana" ovu subotu na Novoj TV!

Sam Worthington, Ralph Fiennes i Liam Neeson ponovno glume zavađene bogove u 'Bijesu Titana', u režiji Jonathana Liebesmana. Deset godina nakon što je junački porazio čudovišnoga Krakena, Perzej, polubog i Zeusov sin, pokušava živjeti mirnim životom kao seoski ribar i samohrani otac svoga 10-godišnjeg sina Helija. Perzej ne zna da među bogovima bjesni borba za prevlast koja će zaprijetiti njegovu idiličnom životu. Opasno oslabljeni zbog pomanjkanja vjere čovječanstva, bogovi gube kontrolu nad zatočenim Titanima i njihovim surovim vođom Kronosom, ocem dugovladajuće braće Zeusa, Hada i Posejdona.

Trijumvirat je odavno zbacio svoga moćnog oca, ostavivši ga da trune u mračnom ponoru Tartara, tamnici koja leži duboko u špiljama Podzemlja. Sada Perzej više ne može ignorirati svoj pravi poziv jer je Had sa Zeusovim božanskim sinom Aresom promijenio strane i sklopio dogovor s Kronosom da zarobe Zeusa. Snaga Titana raste dok su Zeusove preostale božanske moći preusmjerene… a na zemlji nastaje pakao.

Pridobivši pomoć ratničke kraljice Andromede, Posejdonova sina poluboga Agenora i palog boga Hefesta, Perzej hrabro kreće na opasnu misiju u Podzemlje da izbavi Zeusa, zbaci Titane i spasi ljudski rod.

Slavnu glumačku postavu čine: Sam Worthington kao Perzej, Ralph Fiennes kao Had, Liam Neeson kao Zeus, Rosamund Pike kao Andromeda, Bill Nighy kao Hefest, Édgar Ramírez kao Ares.

Film 'Bijes Titana' osvojio je dvije nagrade: Alma Awards i BMI Film & TV Awards te je nominiran za nagradu Teen Choice Awards.

Film je zaradio oko 83,7 milijuna dolara u Sjevernoj Americi te 221,6 milijuna internacionalno.

Ne propustite film 'Bijes Titana' u subotu u 20.05 sati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju