Večeras počinje MASTERCHEF HRVATSKA!

Od 1500 prijavljenih natjecatelja za show 'Masterchef Hrvatska' njih 100 dobilo je priliku pokazati svoj talent na audicijama. U pet dana produkcijski tim sastavljen od vrhunskih stručnjaka ocjenjivao je kulinarske sposobnosti natjecatelja. Samo najbolji su prošli dalje, odjenuli svoju Masterchef pregaču i dobili priliku ostvariti svoje gastro snove.

Utrka s vremenom, maštovitost i kreativnost sastavni su dio audicija koje će dati samo 50 najstrastvenijih gastronoma koji će ući u drugi krug showa Masterchef Hrvatska, a time i u emisiju. Mladi, stari, kućanice, ribari, inženjeri, pravnici, umjetnici, trgovci, arhitekti, dizajneri, studenti, informatičari, medicinske sestre, direktori samo su neka od zanimanja natjecatelja koji su pristupili audicijama.

Pred Tomislavom Gretićem, Radovanom Marčićem i Matom Jankovićem natjecatelji moraju pokazati koliki talent posjeduju, te koliko je zaista velika njihova ljubav prema hrani i pripremanju različitih jela. Upoznat ćemo kandidate koji su na audicijama odmah dobili pregaču za prolazak, one koji su svoju kuharsku avanturu morali odmah zaboraviti, ali i one koji su dobili drugu šansu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju