Najkreativniji reality show svih vremena koji je osvojio cijeli svijet uskoro na Novoj TV! Prijavite se za sudjelovanje na našim stranicama!

Najkreativniji reality show svih vremena osvojio je cijeli svijet, a o tome svjedoči i rekordna gledanost nedavno održanog velikog finala 'Masterchefa' u Izraelu. Naime finalni nastavak izraelskog 'Masterchefa' gledalo je 1 161 000 gledatelja, a time je ovaj show zauzeo poziciju drugog najgledanijeg programa u posljednjem desetljeću i to odmah iza finala Europskog prvenstva u košarci 2004. godine. Ni polufinalna emisija izraleske inačice Masterchefa nije privukla ništa manje gledatelja. Osim u Izraelu show je osvojio gledatelje SAD-a, Velike Britanije, Grčke, Novog Zelanda, Njemačke, a u Australiji je čak opisan kao televizijski fenomen koji je inspirirao milijune australskih obitelji da usavrše kulinarske vještine i natječu se za titulu kuharske zvijezde. Zanimljiv je i podatak da je finale prve sezone australskog Masterchefa 2009. u kojemu je pobijedila Julie Goodwin gledalo rekordnih 4,1 milijun Australaca i potaklo njih osam tisuća da se druge godine i sami prijave za show.

Dok se prvi hrvatski kreativci prijavljuju za Masterchef Hrvatska, svjetski popularni reality show u Australiji doživio je već i svoje junior izdanje. Mali finalisti ostvarili su u gastronomskom svijetu više nego većina njihovih odraslih profesionalnih kolega može i zamisliti. U studenom je završila treća sezona Junior Masterchefa čije je finale u kojemu su se za titulu borili Isabella i Jack gledalo 1,34 milijuna Australaca. Dvanaestogodišnja djevojčica iz Brisbanea zadivila je publiku svojim umijećem pripreme hrane i osvojila 15 000 australskih dolara i put u Italiju. U showu je sudjelovala i njezina sestra blizanka Sophia koja je ušla u četiri najbolja juniorska kuhara. Slavne sestre nakon putovanja se vraćaju u školske klupe, a udružit će osvojeni novac kako bi otvorile restoran za koji već smišljaju meni iz snova. To im sigurno neće teško poći za rukom, budući da su vrhunski stručnjaci u žiriju na njezino prvo jelo već imali komentare poput 'Ovo je restoranska kvaliteta i cvjetnjak na tanjuru dostojan mnogih iznad njezinih godina.'

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju