Više od 650 tisuća gledatelja pratilo je premijerne nastavke Lud, zbunjen, normalan, dok je skoro 600 tisuća gledatelja bilo uz prvu epizodu MasterChefa.

Da će MasterChef i ove godine biti proljetni televizijski hit svjedoče i rezultati gledanosti prve dvije epizode popularnog showa.

Prvu epizodu MasterChefa u kojoj smo vidjeli ulazak TOP 50 natjecatelja u popularni show pogledalo je više od 597 tisuća gledatelja, te je show ostvario 33 posto udjela u gledanosti. MasterChef je tako u petak bio drugi najgledaniji format na svim televizijama, dok se na vrh ljestvice gledanosti popela serija ''Lud zbunjen normalan''.

Premijerni nastavak mega popularne serije ''Lud, zbunjen, normalan'' 20.ožujka privukao je čak 652 tisuće gledatelja. U sklopu ''Večeri premijera na Novoj TV'' ovog petka je bio prikazan i filmski megahit Mamurluk 2, koji je ostvario 31 posto udjela u gledanosti.

U nedjelju je najgledaniji format bio Dnevnik Nove TV uz kojeg se informiralo čak 791 tisuća gledatelja, dok je drugi najgledaniji format bila serija Lud, zbunjen, normalan uz koju se zabavilo više od 585 tisuća gledatelja. Ove nedjelje gledatelji su se imali priliku zabaviti i uz omiljenu seriju Kud puklo da puklo koju je pogledalo 584 tisuća ljudi. Nedjeljnu emisiju showa MasterChef koja nam je otkrila TOP 16 natjecatelja koji su dobili priliku natjecati se dalje u showu pogledalo je 479 tisuća gledatelja, te je druga epizoda ostvarila 31 posto udjela u gledanosti.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju