Negdje daleko u malenoj kući pored pruge stanuje malena ali vrlo nemirna djevojčica po imenu Maša. Ona se obožava igrati sa životinjama ali životinje time nisu baš oduševljene i stalno se skrivaju pred Mašom.

1. Ep.

Negdje daleko u malenoj kući pored pruge stanuje malena ali vrlo nemirna djevojčica po imenu Maša. Ona se obožava igrati sa životinjama ali životinje time nisu baš oduševljene i stalno se skrivaju pred Mašom. Jednoga dana Maša odlazi u šumu i tamo nalazi udobnu kućicu u kojoj stanuje Medo, koji je baš u tom trenutku otišao na pecanje. Vrativši se s pecanja, pronalazi kućicu u neredu kojemu je uzrok mala djevojčica i koja je njegov krevet pretvorila u tampolin. Medo se trudio na sve načine riješiti dosadnog gosta a kada je napokon uspio obuze ga je tjeskoba. Što li će biti s malom djevojčicom u mračnoj šumi. Požurio ju je pronaći i nakon što je bezuspješno pretražio cijelu šumu, pronašao ju je opet u svojoj kući.

>>>> Spužva Bob Skockani, 24. svibnja


2. Ep.

Stiže jesen i Medo se priprema za zimski san zabarakadiravši se u kuću. No, to ne može spriječiti Mašu da uđe i napravi nered po kući probudivši roj pčela. I kada su napokon sve njezine ludorije prestale i Medo joj skuhao kašu, Maša je zaspala.

>>>> Peppa Pig, 23. - 24. svibnja

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju