Bio je Beyonce, Jim Morrison, Tina Turner, Alka Vuica, Dino Dvornik, Ricky Martin, Doris Dragović, Andrea Bocelli, Lionel Richie, Let 3 te Maroon 5 a pobjedu je odnio kao Bruno Mars s pjesmom Treasure!

Sve o showu pratite na službenoj stranici!

Nakon dvanaest tjedana proživljenih u dvanaest različitih likova, izvanrednih izvedbi, pohvala i aplauza, sada već okrunjeni kralj transformacija dokazao je kako je apsolutni profesionalac improvizacija, a prema riječima Sandre Bagarić „jedan veliki trezor pun talenata“.

Goran Navojec ponesen adrenalinom finalne emisije kazao je: „Nije šala, nije farsa –Mario dolazi s Marsa“

Bila šala ili farsa, Mariova lakoća imitacije, njegova samouvjerenost i zavodljivost na pozornici zasigurno su glavni elementi koji su pridonijeli pobjedi. Tomo in der Muhlen nije bio samo impresioniran Marievom izvedbom u finalnoj emisiji, već se osvrnuo na sve njegove nastupe te zaključio: „Element gdje si totalno u karakteru po tjedan dana dok ne dođe sljedeći, definitivno pokazuje tvoju energiju, volju, želju i žar i to se na kraju vidi u svemu što izvodiš“. Premda mu je dodijelila za izvedbu najmanje bodova, Severina mu je poručila: „Bez obzira što uđeš u lik, ti imaš jaku osobnost i zato si tako dobar“.

Kako je izjavio, prije ovog showa, Mario nije ni sam bio svjestan što sve može sa svojim glasom, a posebice su ga iznenadile transformacije u ženski spol nakon čega je Mario zaključio: „Uživao sam biti žena“

U ime Nove TV, Mario je donirao 40 tisuća kuna koje je otišlo u udrugu Društva osoba s invaliditetom 'Zvijezdice' iz Gunje.

Glasovanje je išlo po principu da se svi dosadašnji bodovi brišu, a finalistima se dodjeljuju startni, pa su tako Giulianu koji se nakon 11. emisije našao na četvrtom mjestu pripojena četiri startna boda, Baby Dooksu pet, Vandi šest a Mariu sedam. Glasovao je žiri, glasovali su kandidati a finalna ljestvica pokazala je sljedeće bodove: Mario Petreković 76, Vanda Winter 51, Giuliano 46 te Baby Dooks 45 bodova.

Dobitnicu sedam Grammyja, Rihannu, utjelovila je Vanda Winter s pjesmom S&M. Vandin nastup kao neobuzdane američke zvijezde impresionirao je žiri posebice Sandru koja joj poručila: „Spakiraj kofere i odi negdje van i napravi svjetsku karijeru jer ti si čudo!“

U finalne je ušao kao pobjednik iz predfinalne emisije s pjesmom Mambo no.5., u finalnoj emisiji Giuliano je utjelovio legendarnog Lennyja Kravitza s pjesmom „Are you gonna go my way“. Osim pohvala i zahvala žirija za nastup, Severina je poručila Giulianu: 'Ja sam primijetila taj eros i da postoji ovakav jedan Lenny kod nas, ja bi sigurno bila njegova groupies.'

S imidžom djevojke iz susjedstva, Katy Perry, koja hara top listama, nastupio je Baby Dooks. Posljednji svoj nastup u showu s pjesmom „California girls“ pamtit će po Severininim riječima da ništa slađe nije vidjela na televiziji otkad postoji televizija, od njega večeras.

Gledatelje pred malim ekranima zabavili su Ronald Braus i Jasna Palić Picukarić kao Dino Merlin i Ivana Banfić s duetom „Godinama“ te Andrea Andrassy i Minea kao grupa Wham otpjevavši po posljednji put na pozornici svevremensku pjesmu „Last Christmas“

U drugoj emisiji su oduševili svojim nastupom kao hit grupa – Milli Vanilli, a gledateljima ispred malih ekrana ovaj voditeljski dvojac pripremio je pravu poslasticu u finalima. Rene Bitorajac kao John Travolta te Igor Mešin kao Olivia Newton John otpjevali su pjesmu iz kultnog filma 'Briljantin' te tako sve oduševili svojom plesnom koreografijom.

Nakon što je preko 500 sati učio kandidate plesnim koracima i zahtjevnim koreografijama, s pjesmom Jingle Bell Rock u ulozi Grincha na pozornici je nastupio i koreograf Igor Barberić.

Za kraj Tomo je zaključio: „Ovo je bio jedan fantastičan put. Mislim da je show otišao dalje nego što smo očekivali.“

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju