Najgledaniji i najdugovječniji showbiz magazin u nedjelju 12. rujna zabljesnut će u novom izdanju s novim vizualnim identitetom.

I ove jeseni u programu Red Carpeta ostaju zvjezdane rubrike koje donose ono najzanimljivije s domaće i strane showbiz scene te ekskluzivne intervjue s holivudskim, glazbenim i modnim ikonama.

Od iduće nedjelje svaka rubrika dobit će novi dizajn, a zaštitna lica Nove TV, nezamjenjivi voditeljski duo Daniel Delale i Ana Stunić, nastavit će svojim specifičnim humorom gledatelje voditi kroz najvažnija događanja iz novog i vizualno bogatijeg studija Red Carpeta. Novi vizualni identitet showbiz magazina nastao je u cijelosti u in house produkciji u virtualnom studiju Nove TV.

Osim novog izgleda uvodne špice, dizajna rubrika i novog loga, napravljena je i nova glazbena kulisa emisije za koju je također zadužen kreativni tim ove televizijske kuće. Osim što će se gledatelji ove nedjelje upoznati s novim 'bojama' Red Carpeta, imaju priliku i odlično se zabaviti jer provjerena ekipa Red Carpeta i za ovotjednu emisiju priprema brojne zanimljive i intrigantne teme s crvenog tepiha.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju