Štef (Ljubomir Kerekeš) i Miro (Hrvoje Kečkeš) žele samo jedno - napraviti posao svog života. No u njihovoj kombinaciji uvijek nešto nedostaje da postignu potpuni uspjeh.

Kreativni producent: Zvonimir Munivrana
Scenarist: Drago Utješanović
Redatelj: Mirna Miličić
Izvršni producent: Adrijan Jaklin

GLUMCI:
Štef - Ljubomir Kerekeš
Miro - Hrvoje Kečkeš
Punica - Jasna Odorčić
Rozi -Tamara Šoletić
Crni - Dušan Bućan

O RADNJI:
Štef (Ljubomir Kerekeš) i Miro (Hrvoje Kečkeš) žele samo jedno - napraviti posao svog života. No u njihovoj kombinaciji uvijek nešto nedostaje da postignu potpuni uspjeh. Štef je majstor za mutne poslove, a Miro se pak teško snalazi u životnoj svakodnevnici. No, unatoč razlikama u karakteru Štef i Miro i dalje ostaju nepopravljivi u izmišljanju poslovnih kombinacija.

Štef je mutni diler automobila koji se uvijek zamara novim poslovnim prilikama. Sve svoje poslove obavlja preko telefona i novina s oglasima. Miro je automehaničar koji pod vodstvo prijatelja Štefa nastoji napraviti sve kako bi ostvario poslovnu dobit. Razlika između ova dva prijatelja je što Štef uvijek ima 'mutne' namjere, a Miro ima samo 'mutan' pogled na život i okolinu koja ga okružuje. Štef je tipičan antiheroj današnjice s kojim se život poigrava tako da mu uspjeh uvijek izmakne pred očima. Preprodaja automobila, perilica za rublje ili brašna na tone samo su neki od poslova ovog tandema koji nikako da se obogati sa svojim poslovima. Osim njihovog velikog prijateljstva Štefa i Mireka u svakodnevnici prate Štefova umiljata supruga Rozi (Tamara Koletić) te Mirekova bivša punica (Jasna Odorčić) s kojom je ostao živjeti nakon što ga je žena iz nepoznatih razloga napustila.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju