Hava je odlučila iznova osvojiti Jusufa i traži od Sultan da joj pomogne. Međutim, Jusuf ne želi ni čuti za Havu.

103.ep - 29. rujna

Hava je odlučila iznova osvojiti Jusufa i traži od Sultan da joj pomogne. Međutim, Jusuf ne želi ni čuti za Havu. Sultan, koja mu je rekla da želi razgovarati o Havi, izbacio je iz konaka. Sultan nakon toga odlazi k svojoj sestri. Hava želi biti s Jusufom te se obraća Dželalu Palaliju i traži da joj pomogne da se riješi Bade, i tako sama pokrene niz događaja koji će je odvesti u propast.

104.ep - 30. rujna

Jusuf je shvatio da se Dželal Palali ne šali. Ako se ne vjenča s Bade, otac će ga poslati u Englesku te će se tako zauvijek udaljiti od majke. Jusuf ne želi da se to dogodi, ali ne želi se vjenčati s Bade. Mehmet je odlučio reći Jusufu da je zaljubljen u Bade. Bade je saznala što je otac rekao Jusufu i osjeća se posramljeno. Saznala je da je Hava kriva za sve što se dogodilo te odluči otići u Istanbul. Džunejt je ludo zaljubljen u Havu te Remziju kaže što namjerava učiniti.

105.ep - 1. listopada

Remzi mu dopusti da navečer dođe zaprositi Havu. Ni Jamijet ne miruje, uspjela je razuvjeriti Bade. U trenutku kad pomisli da će moći razuvjeriti i sina, doživi neugodnu reakciju kakvoj se nije nadala. Njezino srce to ne može podnijeti. Njezina posljednja želja okrenut će Jusufov život naglavačke.

106.ep - 2. listopada

Jusuf vjeruje da će mu Bade pomoći vratiti vjeru u život. Odlučio se vjenčati s njome. Bade se ne želi udati za muškarca koji je zaljubljen u drugu. Hava je čula da je Hamijet operirana i brzo odlazi u bolnicu. Ne namjerava Jusufa ostaviti samog. Hamijet posve izgubi živce i izbaci Havu iz sobe. U trenutku kad izađe iz sobe, sretne Jusufa. Moli ga da joj oprosti, ali on to ni ovaj put neće učiniti.

107.ep - 3. listopada

Hamijet je oneraspoložena zato što je vidjela Havu, ali razveselila ju je vijest da je njezin sin zaprosio Bade. Hava ne zna što se događa, uvjerena je da će joj Jusuf oprostiti. Bade je napokon pristala, udat će se za Jusufa. Pripreme za vjenčanje već su počele. Mehmet je izvan sebe od ljutnje te odluči Havi javiti što se događa. Hava nepozvana dolazi na vjenčanje i preklinje Jusufa da odustane. Unatoč Havinu preklinjanju, Jusuf je izgovorio sudbonosno da. To će im donijeti samo krv i suze.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju