Hava je bespomoćna. Jusuf se trudi zakazati datum vjenčanja. Odlazi u bolnicu na pregled i zove Havu da se nađu, no ona nema snage za suočavanje s njime.

93.ep. - 15. rujna

Šeref u zadnjem trenutku uspijeva spasiti kćer od vatre. Spremna je učiniti sve da njezina kći zaboravi Jusufa. Neće joj dopustiti da razgovara sa Sultan. Međutim, Remzi se ne slaže s njome. Omogućit će Havi da se vidi sa Sultan. Hava je odlučila iznova osvojiti Jusufa i traži od Sultan da joj pomogne. Međutim, Jusuf ne želi ni čuti za Havu.

94.ep. - 16. rujna

Sultan, koja mu je rekla da želi razgovarati o Havi, izbacio je iz konaka. Sultan nakon toga odlazi k svojoj sestri. Hava želi biti s Jusufom te se obraća Dželalu Palaliju i traži da joj pomogne da se riješi Bade, i tako sama pokrene niz događaja koji će je odvesti u propast. Jusuf je shvatio da se Dželal Palali ne šali. Ako se ne vjenča s Bade, otac će ga poslati u Englesku te će se tako zauvijek udaljiti od majke.

95.ep. - 17. rujna

Svojoj teti kaže da je Toprak otišla k Jusufu. Hamijet traži Jusufa, a Sultan je obavijesti da je on u Istanbulu, i tako iznova zadobije njezino povjerenje. Hamijet ne može podnijeti patnju svoga sina, ljutnju će iskaliti na Havi i njezinoj obitelj te od njih traži da vrate sve svadbene darove. Remi je poludio kad je čuo da su ostali bez zlatnine, auta, pa čak i trgovine, te na prepad dolazi u konak.

96.ep. - 18. rujna

Remzi mu dopusti da navečer dođe zaprositi Havu. Ni Jamijet ne miruje, uspjela je razuvjeriti Bade. U trenutku kad pomisli da će moći razuvjeriti i sina, doživi neugodnu reakciju kakvoj se nije nadala. Njezino srce to ne može podnijeti. Njezina posljednja želja okrenut će Jusufov život naglavačke.

97.ep. - 19. rujna

Jusuf vjeruje da će mu Bade pomoći vratiti vjeru u život. Odlučio se vjenčati s njome. Bade se ne želi udati za muškarca koji je zaljubljen u drugu. Hava je čula da je Hamijet operirana i brzo odlazi u bolnicu. Ne namjerava Jusufa ostaviti samog. Hamijet posve izgubi živce i izbaci Havu iz sobe. U trenutku kad izađe iz sobe, sretne Jusufa. Moli ga da joj oprosti, ali on to ni ovaj put neće učiniti.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju