Poznati glumac Vladimir Posavec Tušek u hit seriju 'Kud puklo da puklo' ulazi kao mafijaški računovođa Dario!

Beogradski glumac Vladimir Posavec Tušek pridružio se glavnoj postavi glumaca nove sezone popularne serije Kud puklo da puklo.

Vladimir je rođen u Beogradu 1974. godine gdje je završio osnovnu i srednju školu. Diplomirao je glumu u klasi prof. Božidara Dimitrijevića 1998.godine na "Fakultetu umetnosti Priština". 1997. godine odigrao je prvu profesionalnu ulogu i od tada je kao slobodni umjetnik sudjelovao u preko 40 kazališnih i 20-ak TV i filmskih produkcija. Od 2001. do 2005. radio je kao asistent na predmetu gluma u klasi svog profesora. Nastupao je u repertoaru velikog broja kazališta u Beogradu, Nišu, Kruševcu, Splitu, Dubrovniku, a hrvatska publika ga od ove jeseni ima priliku pratiti i u hit seriji Nove TV.

U Oštrovac će ući kao Dario, računovođa, vrlo vješt i precizan te koji je još na početku karijere kao takav zapažen i u kriminalnim krugovima. Kako je po prirodi samozatajan i pomalo plašljiv, teško se mirio s pozicijom mafijaškog računovođe, no ubrzo mu se svidjelo kada je shvatio da mu ta pozicija donosi dosta stvari koje prije nije mogao imati – novac, poštovanje i naravno lijepe djevojke, ali i stres i žgaravicu tako da je cijelo vrijeme u sukobu sam sa sobom. Zašto će Darija put navesti u Oštrovac te koliko će se ondje morati zadržati, saznat ćemo uskoro u novim nastavcima serije 'Kud puklo da puklo'.

O svojoj ulozi poznati glumac Vladimir Posavec Tušek koji je već snimio prve scene popularne serije kaže: "Zbilja uživam. Radim u ekipi koja odlično funkcionira u projektu koji je već uhodan i u kojem su kolege napravile, usudio bih se reći, odlične glumačke zadatke, što je uvijek dobra motivacija. Uloga mi se jako dopala. Osigurano mi je vrijeme da s kreativnim producentom Goranom Rukavinom odradim i jednu, da tako kažem, pripremnu fazu tako da sam u projekt ušao prilično spreman. Sama uloga po karakteru i načinu na koji se razvija pruža mi prilično široko polje za igru tako da mogu reći da se nalazi u jednoj zavidnoj glumačkoj situaciji - radim i istovremeno se zabavljam. Istinski se radujem novoj sezoni serije."
 


Hit serija Nove TV 'Kud puklo da puklo' vraća se u drugoj sezoni!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju