U epizodnim ulogama gledat ćemo Jasmina Mekića i Natašu Kopeč.

Nakon što smo vidjeli kako su prošli izbori za Mjesni odbor u Oštrovcu, novoizabrani predsjednik Odbora, Dario Žeravica, učinit će svoje prve korake na vlasti – isti potezi neke će usrećiti, a neke razljutiti, no to je cijena koju je Dario, kao pravi političar, spreman platiti.


Katarina i Damir
donijet će veliku odluku koja bi im uskoro mogla promijeniti živote, iako će im u izvedbi nauma smetati Zdenka, a zatim i, očekivano, Marko. U selu će se pričati o filmskoj ekipi koja dolazi u okolicu Krasinca kako bi snimili vestern, na oduševljenje Oštrovčana. Mile, Marko i Sveto odmah prepoznaju izvor zarade i kuju plan kako bi doveli filmsku ekipu u Oštrovac. To ujedno znači i da će morati nekako sabotirati Krasinac i time privući producente u svoje selo. Naravno, to ne bi bili naši omiljeni likovi kada bi im sve uvijek išlo po planu.


Gledatelji će ponovno vidjeti Larissu, koja će se sukobiti s Dianom zbog posla šminkerice na setu vesterna, a njihov će sukob eskalirati u tolikoj mjeri da će Larissa završiti kod Mate, koji će joj se odmah svidjeti. Larissa će ga odvući na spoj, a Tina, koja pobjegne iz Zagreba natrag u Oštrovac, shvati da joj i nije svejedno s kim Mate provodi slobodno vrijeme. Hoće li Tina to priznati Mati?


U epizodnoj ulozi Ivone vidjet ćemo mladu glumicu Natašu Kopeč, kojoj je ovo bio prvi ovakav projekt: „Bilo je izrazito ugodno raditi na setu serije 'Kud puklo da puklo'. Bilo je vrlo zanimljivo glumiti u nečemu tako brzog ritma snimanja što zahtijeva brze reakcije. Cijela ekipa na setu, ne samo kolege glumci, bili su izuzetno kolegijalni i atmosfera je cijelo vrijeme bila odlična.“


Još jedna epizodna uloga sljedećeg tjedna pripada glumcu kojega smo imali prilike vidjeti i u serijama 'Larin izbor' i 'Zora dubrovačka'. Radi se o Jasminu Mekiću, koji će u nekoliko epizoda 'Kud puklo da puklo' tumačiti producenta Dalibora, koji će zavesti Suzanu i uzdrmati seosku idilu u Oštrovcu. „S Novom TV surađujem već nekoliko godina i moram reći da je divno surađivati s cijelom ekipom. Na setu 'Kud puklo da puklo' je vladala prijateljska atmosfera, osjećao sam se kao doma, sve je bilo opušteno i radilo se bez grča ili pritiska.“ izjavio je Jasmin.


Hoće li snimanje vesterna završiti slavno ili neslavno, kako će se Dario nositi s novim pritiscima kao novoizabrani predsjednik Mjesnog odbora, te kako će završiti Daliborova i Suzanina romansa, pogledajte u novim nastavcima Kud puklo da puklo od ponedjeljka do petka na Novoj TV!
 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju