Saša Anočić pojavljuje se u ulozi Dijanina oca Srećka, a Velimir Čokljat kao referent Krpan.

U epizodnoj ulozi azilanata vidjet ćemo Ridwana Daudu (Leka) i Imrana Ayaza (Tahir).

Ovoga tjedna u Oštrovcu bit će vrlo uzbudljivo, a vijest o dolasku povjerenika koji izabire mjesto za gradnju prihvatilišta za azilante odjeknut će poput bombe u Oštrovcu.

U epizodnoj ulozi povjerenika Krpana vidjet ćemo glumca Velimira Čokljata kojega gledatelji imaju priliku pratiti u seriji 'Najbolje godine'. „Bilo je lijepo surađivati sa svima iz produkcije, otprije imamo dobru suradnju. Inače rado surađujem s produkcijom Nove TV, zaista je užitak raditi s njima, a posebice moram pohvaliti njihovu organizaciju, što je meni kao glumcu jako važno“, izjavio je Velimir.

Mile će isprva uložiti sve svoje napore da selo prikaže u najgorem mogućem svjetlu, no čim sazna da država nudi novac mjestu u kojem će se graditi azil, predomislit će se o svojem prvotnom naumu. Mile će, stoga, smisliti još jedan genijalni plan kako bi uvjerio povjerenika da su Oštrovčani tolerantni ljudi. Hoće li mu to poći za rukom? Hoće li Oštovčani biti tolerantni prema azilantima i nakon što se selom proširi vijest da je jedan od njih ukrao Mirandinu vrijednu ogrlicu, ili će ih to ipak nagnati da se predomisle?


U epizodnoj ulozi azilanata vidjet ćemo Ridwana Daudu (Leka) i Imrana Ayaza (Tahir). Ridwan, koji glumi azilanta Leku, imao je samo lijepe riječi o svojem iskustvu na setu: „Cijelo iskustvo bilo je jako lijepo, atmosfera je bila odlična, a bilo je i zanimljivo sudjelovati u snimanju takve serije. Sa svima sam se dobro složio, svi članovi ekipe, od glumaca do redatelja, bili su jako srdačni i dobro nas prihvatili. Zabavljali smo se i zbijali šale cijelo vrijeme.“


Kada je riječ o toleranciji, selom će se proširiti glasina koja će mnoge šokirati – Mate je homoseksualac! Jedino što Matu u svemu tome brine jest Tinino mišljenje o njemu. VIdjet ćemo i prvi poljubac između njega i Tine, nakon kojeg će svi će ostati zbunjeni – voli li Mate naposljetku žene ili muškarce?


Kako su Katarina i Damir odlučili raditi na potomstvu, što im baš i ne polazi za rukom, Barbara i Sveto se također pitaju kada će napokon dobiti unuke. Odluče uzeti stvar u svoje ruke, no Diana se ne želi upuštati u takvo što dok ne vidi svijeta. U Oštrovac dolazi Srećko kojega utjelovljuje Saša Anočić , a gledatelji su ga već imali priliku vidjeti u prvoj sezoni serije, koji će na sumnjiv način, kako mu to i priliči, doći do novca kojim želi platiti Diani i Josipu put u London. Srećko će usput i uzrokovati pomutnju u selu budući da Barbara ne može odoljeti njegovu šarmu.


Iako se u Oštrovcu odustalo od snimanja vesterna, ovi će događaji završiti pucnjavom kao u kakvom salunu na Divljem zapadu.
Tko će iz tog košmara izaći čitav, a tko će zapucati iz pištolja? Što će natjerati Mrkog i Vjeku da goli trče po cesti usred Oštrovca? Doznajte u seriji 'Kud puklo da puklo' od ponedjeljka do petka na Novoj TV!

Pratite Kud puklo da puklo i na društvenim mrežama Facebook & Instagram

 


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju