U Oštrovac se vraća Slaven Knezović u ulozi inspektora Rakića

Naši Oštrovčani neće imati vremena oporaviti se od tuče i ostalih događaja koje smo imali prilike vidjeti prošlog tjedna u seriji 'Kud puklo da puklo'.


Naime, pojavljuje se inspektor Rakić koji ih šokira viješću da se ukida policijska postaja u Oštrovcu jer ona nema nikakvu funkciju, a Matino ponašanje na dužnosti samo sramoti struku. Međutim, Oštrovčani se ne predaju tako lako i Mile odmah smišlja briljantni plan kako da se to spriječi – pokušat će povisiti stopu zločina u selu! Ni krive ni dužne, žrtve njegova plana bit će jedna seoska ovca, naivna Miranda, pa čak i Sveto, čiji će dućan Mile i Stipe pokušati pokrasti. Istovremeno, Vjeko i Mrki pokušavaju učiniti isto i ukrasti laptop od Svete, no oni imaju malo drugačije motive; naime, žrtve su okrutne ucjene koju samo na ovaj način mogu privesti kraju. Kao što je to već običaj u Oštrovcu, svi će događaji eskalirati općim kaosom – Svetin dućan bit će poprište sukoba seoskih lopova, Miranda će napasti Dianu jer će biti uvjerena da je Diana uhodi, a Rakić će ih većinu jednostavno pohapsiti.


Vijest o ukidanju policijske postaje najviše pogađa Matu, koji zna da će se u slučaju otkaza morati zauvijek oprostiti od Tine. Budući da je Dario sad na važnoj poziciji u selu, Tina odluči zamoliti ga da nešto poduzme. Dariu se baš i ne sviđa ideja da se njegova Tina spetlja s Matom.

Hoće li napraviti što Tina traži od njega i pomoći Mati da ostane u selu? Zašto će se Tina naposljetku preseliti u Stipinu kuću? Što će dovesti do toga da Marka zapadne organizacija sprovoda jedne Oštrovčanke, a zatim i do toga da pokrene novi biznis kojim će ponovno gnjaviti svoje sumještane? Zašto će Rakić uhapsiti pola sela? Pogledajte ovaj tjedan u seriji 'Kud puklo da puklo', od ponedjeljka do petka na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju