Ovaj tjedan, u epizodnim ulogama vidjet ćemo Đuru Roića kao Jackova prijatelja Georgea i Petru Vukelić u ulozi Jackove kćeri Meri.

Jack uživa u prirodi i seoskom životu Oštrovca, pa čak i poziva prijatelje iz Amerike da mu se pridruže. Mile, Stipe i Sveto odmah pokušaju zaraditi, pa organiziraju lov za njih, a iznenade se kad Jack u lov pozove i – Mirandu. Štoviše, tijekom lova joj posvećuje svu svoju pažnju, što njoj godi, posebice jer trenutno i nije najsretnija s Darijem, s kojim se u posljednje vrijeme neprestano svađa jer želi imati djecu s njim, a on je napravio vazektomiju. Odjednom su svi u selu i okolici uključeni u tu odluku – naime, bez Darijeva znanja odluče organizirati humanitarnu akciju kako bi skupili novce za Darijevu operaciju, budući da je vazektomija reverzibilna. U epizodnoj ulozi Jackova prijatelja Georgea vidjet ćemo glumca Zagrebačkog lutkarskog kazališta, Đuru Roića, koji se osvrnuo na iskustvo rada na seriji: „Bilo mi je jako drago raditi s prijateljima koje znam još iz amaterskih dana u Splitu, Milanom Štrljićem i Žarkom Radićem, to je bio poseban doživljaj. Također sam sretan što sam upoznao i radio s Miodragom Krivokapićem, jer smatram da je vrhunski glumac i sjećam ga se još iz serije 'Mačak pod šljemom' s kraja sedamdesetih godina. Budući da inače radim na lutkarskim predstavama, bilo je zanimljivo promijeniti okolinu i družiti se s ljudima na setu televizijske serije.“


Jackov odlazak u lov ujedno je i velika prilika za Svetu, koji ondje planira navesti ga da kupi njegovu zemlju. Međutim, pojavi se problem – Jack neće kupiti zemlju sve dok kroz nju prolazi cesta. Sveto se sada mora odlučiti – hoće li dopustiti da nova cesta prođe kroz njegovu zemlju i tako zaraditi pozamašnu svotu, ili će Jacku prodati zemlju bez ceste i tako zaraditi još veću svotu novca. Ključna osoba koja može utjecati na (ne)izgradnju ceste je Dario, no on je ljubomoran na Jacka zbog očijukanja s Mirandom, pa još jednom u Oštrovcu nastaje kaos. U selo će krajem tjedna doći i Jackova kći Meri, koja će izazvati dodatnu pomutnju. Gledatelji će u ulozi Meri vidjeti glumicu Petru Vukelić, kojoj se jako svidjela ova uloga: „Bilo mi je zadovoljstvo raditi na ovom projektu, svi su bili zaista divni prema meni, tako da imam samo pozitivne dojmove. Jako mi se svidio lik kojeg sam glumila, bilo mi je zabavno glumiti je, posebice zbog simpatičnog naglaska, pa se nadam da će se i gledateljima svidjeti.“


U međuvremenu, izgleda kako ljubavnim parovima u Oštrovcu baš i ne cvjetaju ruže. Osim Mirande i Darija koji prolaze kroz krizu, Damir i Kata i dalje imaju problema i nikako da se dogovore hoće li ostati u Zagrebu ili će se vratiti u Oštrovac, a tu su i Tina i Mate, koji još uvijek proživljavaju pravu sapunicu. Tko će kome na kraju popustiti? Što će dovesti do još jedne tuče u Oštrovcu, ovoga puta između Damira, Josipa, Vjeke i Mrkija? Što Marko ponovno smjera i hoće li ga seljani uhvatiti na djelu, ili će se prvi puta izvući iz nevolja?


Ne propustite nove zgode omiljenih Oštrovčana sljedećeg tjedna u seriji 'Kud puklo da puklo', od ponedjeljka do petka u 21:25h na Novoj TV!

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju