Predizborna utrka u hit seriji 'Kud puklo da puklo'

Izborna groznica ne samo da je zavlada cijelom Hrvatskom, već se izbori naveliko spremaju i u najzabavnijem selu u Hrvatskoj – Oštrovcu. Uzbudljiva događanja oko izbora pratimo u hit seriji Kud puklo da puklo.


Naime, radi se o izboru za predsjednika ili predsjednicu mjesnog odbora Oštrovac, a osim predizborne kampanje u Oštrovcu se sprema i sučeljavanje kandidata s televizijskim prijenosom.
Barbara Murgić, Marko Došen i Dario Žeravica na dogovorenom sučeljavanju odmjerit će snage kvalitetom svog političkog programa. Tko će dobiti povjerenje mještana, tko će kome ponuditi nemoralnu ponudu pod krinkom ulaska u koaliciju ne propustite pogledati u izravnom prijenosu sučeljavanja oštrovačkih kandidata.


BARBARA MURGIĆ
Najavljuje oštre, konkretne i temeljite mjere
PROGRAM: osigurati osobama zlatne dobi da dostojanstveno i mirno provode svoje najbolje dane, motivirati mlade ljude da ostanu, stvoriti nova radna mjesta

 


DARIO ŽERAVICA
Činjenicu da nije iz Oštrovca ne smatra nedostatkom nego prednošću
PROGRAM: Novi kut gledanja na stvari

 

 

 

MARKO DOŠEN
Tvrdi da posjeduje gen za pravljenje novca iz ničega
PROGRAM: spriječiti „notorne bezveznjakoviće“ da vode selo

 

 

 


Tko će od kandidata najbolje obraniti svoj politički program, a tko će upasti u prljavu igru jednog kandidata, ne propustite pratiti jer Oštrovac po prvi put ima sučeljavanje predsjedničkih kandidata direktno na televiziji!

Dogodovštine iz najpoznatijeg Oštrovca svakodnevno pratite i na društvenim mrežama:
Facebook: Kud puklo da puklo
Instagram: Kud puklo da puklo

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju