Ne propustite nove nastavke druge sezone najgledanije domaće serije u Hrvatskoj, 'Kud puklo da puklo' jer hotel samo što se nije otvorio!

Katarinu Došen upoznali smo kao zagrebačku liječnicu kojoj se život okrenuo preko noći. U utrci za milijun eura, ne samo da je i osvojila svoj komadić nasljedstva već je u selu, kojega je u par situacija poželjela i napustiti, pronašla ljubav svog života.

Kata i Damir odlučili su svoju ljubav ovjekovječiti, pa su gledatelji Nove TV tako u posljednjoj epizodi prve sezone svjedočili njihovom vjenčanju.

U drugoj sezoni koju uskoro imamo priliku ponovno pratiti na Novoj TV, od 7. rujna u 21:30 sati, Katarina zajedno s Tomislavom odlučuje investirati veći dio nasljedstva u hotel 'Đurin san', no u poslovanje hotela ipak se previše ne miješa već to prepušta Mili.

Nova sezona donosi brojne zaplete i humoristične obrate, a već u prvoj epizodi gledatelje će do suza nasmijati tijek ceremonije otvaranja hotela i događaji koji će uslijediti.

Kreveti su, kako Damir poručuje, svi dobro testirani, osiguranje provjereno, a osoblje hotela s Katom, oštrovačkom Paris Hilton kao šeficom, spremno je za nove goste.

Ne propustite nove nastavke druge sezone najgledanije domaće serije u Hrvatskoj, 'Kud puklo da puklo' jer hotel samo što se nije otvorio!
 

>>>> Dok direktor Mile ide na radne ručkove, Ane vodi kuhinju hotela!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju