Direktor Mile obećao: „Učinit ćemo sve da Oštrovac postane turistička destinacija poželjnija od Dubrovnika“

Druga sezona najpopularnije i najomiljenije serije u Hrvatskoj 'Kud puklo da puklo' 7. rujna ponovno se vraća na male ekrane. Družite se uz omiljene likove od ponedjeljka do petka u 21:30 sati.

Zvjezdana postava među kojima su Milan Štrljić, Miodrag Krivokapić, Ecija Ojdanić, Barbara Vicković, Žarko Radić, Momčilo Otašević, Mirna Medaković utjelovili su likove koje su svi zavoljeli, a sada će ih gledatelji imati priliku vidjeti u novim okolnostima i situacijama tipičnima samo za neobičan oštrovački kraj.

Nakon što je tijekom cijele prve sezone, Mile Gavran živio na slavi direktora pilane, a potom i postao direktor iste zbog koje je cijelo selo palo pod ovrhu, u drugoj sezoni čekaju novi izazovi. Naime, unuci odlučuju ostatak novca od nasljedstva uložiti u gradnju hotela na seoskom zemljištu. Mile postaje direktor i to velebnog ugostiteljskog objekta, hotela ''Đurin san'' te obećaje:„Učinit ćemo sve da Oštrovac postane turistička destinacija poželjnija od Dubrovnika“

Mile će davati sve od sebe da bi napunio hotel, unaprijedio njegovo poslovanje, no već početkom druge sezone vidjet ćemo da neće sve teći glatko. Njegov vječni rival – Sveto, bijesan što se novac od nasljedstva uložio u privatni biznis, a ne u selo, pokušat će Mili pomutiti planove, pa će tako i sama ceremonija otvaranja hotela sa sobom donijeti brojne smiješne i dramaturški uzbudljive situacije.


>>>> Oštrovačka Paris Hilton spremna za otvaranje hotela 'Đurin san'

S kakvim će se sve problemima Mile susretati i kako će njima pristupiti s direktorske pozicije budući da je obećao kako će Oštrovac učiniti poželjnijom turističkom destinacijom od Dubrovnika, ne propustite pratiti u još zabavnijoj drugoj sezoni serije 'Kud puklo da puklo'!

Više o seriji i likovima pročitajte na linku - Kud puklo da puklo!



 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju