U Oštrovcu se otvara hotel! Od 7. rujna na Novoj TV!

Već s prvom sezonom serija se proslavila titulom najgledanije domaće serije u 2014. i 2015. godini, a sada nas očekuju novi nastavci popularne dramske serije koja je osvojila srca gledatelja ne samo u Hrvatskoj već i u regiji.

U međuvremenu je 'Kud puklo da puklo' otkupljeno u više od 30 zemalja svijeta, a hrvatska publika uskoro ima priliku pratiti premijerne nastavke druge sezone ove jedinstvene dramske serije s elementima humora.
Uzbudljiva radnja, humoristični dijalozi te savršeno uigrana ekipa recept je za uspjeh ove serije čije popularne junake pratimo i u novoj sezoni, uz poneko i novo lice koje će dodatno začiniti radnju serije.

OTVARA SE HOTEL

Prva sezona završila je sretnim završetkom. Unuci su osvojili nasljedstvo kojim su spasili selo od ovrhe, a ostatak novca su odlučili uložiti u gradnju hotela na seoskom zemljištu.

Dok traje ceremonija otvaranja hotela, u selo se vraća nepoznati muškarac – mafijaš Stanislav (Ranko Zidarić) u potrazi za svojim dijamantima, no nizom nesretnih komičnih okolnosti on pogiba u hotelu. Dario (Vladimir Posavec Tušek), njegov računovođa, dolazi u potragu za njim i dijamantima i nema izbora osim da se nastani sa svojom obitelji u Oštrovcu te pokuša doći do zakopanog blaga.

Više o drugoj sezoni i novim likovima pročitajte na linku -Kud puklo da puklo
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju