Intimno i inspirativno druženje!

Ususret Danu žena, portal zadovoljna.hr okupila je svoje čitateljice na intimnom i inspirativnom druženju imena „Vrijeme je ZA mene“ čiji je cilj osnažiti, ohrabriti i potaknuti žene na pozitivne promjene. Održano u srijedu, 6. ožujka u prostorima hotela Amadria Park Capital, ovo druženje uzvanicama je osiguralo puno smijeha i inspirativnih priča, ali ih i motiviralo da s vremena na vrijeme predahnu, osvijeste vlastita postignuća i priušte si kvalitetno vrijeme za sebe.

Kako to rade i čemu ih je životno iskustvo naučilo s prisutnima je podijelilo pet zanimljivih sugovornika: glumica Darija Lorenci Flatz, nutricionistica i fitness trenerica Marija Andrijašević, vlasnica brenda Biljkoljupka Martina Tuta, specijalistica oftalmologije i optometrije dr. Ajla Pidro i najpoznatiji hrvatski odgojitelj – Duško Ilijević. Cijeli program vodila je Edina Pršić, radijska i televizijska voditeljica.

Priliku da s najdražom ženom u životu – prijateljicom, mamom, sestrom – uživaju u vremenu za sebe čitateljice su mogle osigurati prijavom putem portala zadovoljna.hr. Osim inspirativnih govornika, na događanju su imale priliku isprobati zanimljive proizvode partnera te osvježiti svoj izgled u make-up kutku.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju